Komşularıyla Yaşadıkları Garip Olayları Paylaşarak Güldüren dio'cular

dio'da açılan başlığa onlarca eğlenceli ve tuhaf yanıt geldi. En iyilerini derledik.

İyi eğlenceler 🙂

Senin de dio'da diyeceklerin varsa şöyle alalım.

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
29.06.2020

Hadi bir tane de benden gelsin.2. kattayım 4. katta olan komşum sen salon balkonuna değilde mutfak balkonuna çamaşır asamazsın ben halımı mutfak örtümü silkeleyemiyorum dedi.Ben de zaten silkelemek yasak pazartesi dışında deyince sana mı soracam ne zaman silkeleyeceğimi dedi.Ben de bana değil kendine soracaksın sen yöneticiyken sadece pazartesi halılar silkelenecek kuralını koydun, dedim.Sonra kocası çıktı bana bağırdı araya erkekler girince tabi eşim durur mu! adamın kapısına çıktı.Camdan havlayan adam kapıyı açmadı.Şuan bizimle konuşmuyorlar.Özür bekliyorlarmış :)

29.06.2020

Üst komşumla aynı gunlerde taşındık evlerimize fakat aradan geçen 5 aya rağmen yerlesemediler.hergun matkap ve gumburtuler.gece 3/4 e kadar uyumayan çocuklar cabası.cocuklar konusunda bir şey yapamam ama bı ara çıkıp evlerini beraber yerleştirmeyi teklif etmeyi düşünüyorum.kafalari çok karışmış sanırım.

30.06.2020

Biz 2,5 senedir yerleşemedik :) Ama kimseyi rahatsız ettiğimiz yok, müstakil ev.

29.06.2020

Benim üst kat komşum da daha önce apartmanda yaşamamış bir kişilik sanırım-oyle tahmin ediyorum davranışlarından- Sabah 8 süpürge açılır, bangır bangır müzik haftanın birkaç günü, çocukların evin içinde koşturmaları(çocuk dediğim biri 20 diğeri 15 yaşlarında falan)Alt komşum desen mevlüt okumuştum eve yeni taşındığımizda.Bir gün karşılaştık ben apartmandan çıkıyorum o evine giriyor.Ben gittim geldim baktım kadın evin kapısında duruyor benim marketten dönüşümü beklemişti kaç dakka.Sırf beni niye çağırmadın diye cemkirmek için.

TÜM YORUMLARI OKU (7)