Komşularına İnsanlık Dersi Veren 'Daire 16'daki Hayvansever Abinin Viral Olan Görüntüleri

Sokak köpeğinden rahatsız olup belediyeyi arayanlara kızan daire 16'daki İbrahim Kaya'nın görüntüleri sosyal medyada viral oldu. 

Sokak köpeğine sahip çıkan hayvansever, 'Tek biz yaşamıyoruz bu dünyada, hayvanlar da var. Şu kadar yeri çok görmeyeceksiniz bu hayvanlara. Herkese söylüyorum. Daire 16, adım Özay Kaya' diyerek isyan etti.

O anlar apartmandaki bir kişi tarafından böyle kaydedildi 📹

Sosyal medya daire 16'yı konuşuyor 👇

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
YORUMLAR
21.08.2021

Böyle vicdanlı ve duyarlı erkekler çoğalmalı

21.08.2021

Gene dolmuş "medeni ülkelerde sokakta hayvan olmaz, bakacaksan evinde bak" çılar. He amk medeniyeti yedik bitirdik, sokaklarımız da pırıl pırıl da hayvanlar pisletiyorlar. O hayvanlar çoğunuzdan temiz merak etmeyin. Her taraf çöp, izmarit, plastik, kullanılmış maske. Ataşehir güya en medeni semtlerden biri, yol kenarında içine işenmiş pet şişesi çıkıyor önünüze. Böyle arızalar bizim sitede de var ama allahtan azınlık olduğu için bir şey yapamıyorlar. Üst katta oturup bahçede yaşayan kediler bahçeye işiyor, kokuyor diyen 80 yaşında manyaklar var. Diyemiyorum tabii o senin çürüyen kendi vücudunun kokusudur diye. Bir de bu tipler çok özendikleri amerika da banliyöde falan yaşasalar ne bok yiyecekler çok merak ediyorum. Allahın medeniyetsizlerinin bahçelerinde geyikler, sincaplar, rakunlar hatta ayılar geziyor. çünkü.

21.08.2021

Her şeyimiz tam değil medeni değil diye susmalı ve başka bir medeniyet ögesi istememeli miyiz? Evcil olan kediyle yabani olan ayıyı kıyas etmişsin. Kimse hayvan düşmanı değil evcil hayvanın sokakta işi olamaz evcil hayvanın yeri evdir.

21.08.2021

Bu ülkede ufakta olsa güzel şeyler oluyo

TÜM YORUMLARI OKU (48)