Gönüllülerin işi, haftanın 5 gününde 5 saat kedilerle ilgilenmek. İşiniz sabah saat 8'de başlıyor ve öğlen 13.00'te sona eriyor. Sonrasında ne yapacağınız, size kalmış. Mesai saatiniz boyunca da özel ihtiyaçları olan kedileri beslemek, sokak ve plaj kedilerini beslemek, kafesteki kedileri dışarı çıkarıp gerekliyse tedavi uygulamak, kedi kumlarını temizlemek, yataklarını temizlemek ve benzeri birçok göreviniz var! Özetle kedilerin beslenme, temizlik, bakım, ilaç ve tabii bolca sevgi ihtiyacını karşılamanız gerekiyor.
Gönüllülerin konaklama ihtiyacı organizasyon tarafından karşılanıyor. Her gönüllünün ayrı bir odası oluyor ancak mutfak ve banyo gibi ortak alanlar paylaşılıyor. Aday ulaşım, öğle ve akşam yemekleri masrafları ise kişiye ait.
BİZDE DE KEDİLER İÇİN KİRALIK KATİL TUTTU İKTİDAR, SOKAĞI BİLE ÇOK GÖRÜYORLAR. BESLENMELERİ DE YASAKLANDI.. KEDİLERİ SEVEN, KORUYAN AMA "GAVUR" OLAN YUNANİSTAN. KEDİ ÖLDÜREN, CAMİLERDEN BİLE KOVAN, YEDİĞİ LOKMAYI ÇOK GÖRÜP SOKAKLARDAN TOPLATAN ÜLKE İSE "MÜSLÜMAN" OLAN TÜRKİYE. HADİ ORADAN BE
Ben🙋♀️ben🙋♀️ ben🙋♀️ 😍
Pardon Ne iş yapıyorsunuz? e Ben kedi seviciğim