Komrat Devlet Üniversitesi Taban Puanları 2023: Komrat Üniversitesi 2 Yıllık ve 4 Yıllık Başarı Sıralamaları

TYT ve AYT sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte milyonlarca adayı yakından ilgilendiren tercih dönemi başladı. Tercih edecekleri üniversitelerin taban puanları ve başarı sıralamalarını araştırmaya başlayan adaylar Komrat Devlet Üniversitesi puanlarını da merak ediyor. YÖK'ün açıkladığı kılavuzda Komrat Devlet Üniversitesi taban puanları ve başarı sıralamalarına da yer verildi. 

İşte Komrat Devlet Üniversitesi 2023 taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları.

Komrat Devlet Üniversitesi 2023 YÖK Atlas Tercih Rehberi

20 Temmuz tarihinde TYT ve AYT sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte üniversite adayları için de tercih dönemi maratonu başladı. Komrat Devlet Üniversitesi'ne tercih listesinde yer verecek olan adaylar, üniversite hakkında araştırma yapıyor.

YÖK Atlas tarafından paylaşılan verilere göre, 2023 Komrat Devlet Üniversitesi taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları da belli oldu.

Üniversite Adı Bölüm Puan Türü Kont./Yer Taban Puanı Başarı Sırası
Komrat Devlet Üniversitesi (Komrat-Moldova) (Yurtdışı) Rus ve İngiliz Dilleri ve Edebiyatları (Öğretmenlik) (Ücretli) DİL 10/1 288,98 67.360
Komrat Devlet Üniversitesi (Komrat-Moldova) (Yurtdışı) İngiliz ve Rus Dilleri ve Edebiyatları (Öğretmenlik) (Ücretli) DİL 10/1 183,73 117.345

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!