Rusya’nın Liberal Demokrat Parti milletvekili Alexey Didenko, Google, Android ve iOS’un yakında Rusya'da yasaklanabileceğini söyledi.
Rusya’nın Liberal Demokrat Parti milletvekili Alexey Didenko, Google, Android ve iOS’un yakında Rusya'da yasaklanabileceğini söyledi.
Alexey Didenko, RuNews24 sitesine yaptığı açıklamada, 'Bu bizim girişimimizle gerçekleşmeyecek. Kamu görevlileri ve yetkililer, özellikle gizli bilgilere erişimi olanlar, uzun zamandır bu platformları kullanmaktan yasaklandı. Bu, başka platformlara geçiş yapmanız gerektiğini belirten ilk mesajdı,' dedi.
Khinshtein’e göre, YouTube’un indirme hızı %40 oranında düştü ve bu oranın %70’e kadar daha azalabileceği belirtiliyor.
Şirketten yapılan açıklamada, 'Rusya’da bazı kişilerin YouTube’a erişimde sorun yaşadıklarının farkındayız. Bu, herhangi bir teknik sorun veya bizim tarafımızdan yapılan bir eylemin sonucu değil,' denildi.
Huawei CEO'su şampanya patlatıyordur şimdi...
Dünya devi şirketlerden ne koparırsak kardır derdine düşmüşler.. Dip not: rusya için diyorum 🙄