Kombiler Bu Ay Cepleri Yaktı: Sosyal Medyanın Gündemi #DoğalgazFaturası

Havaların soğumasıyla birlikte kombilerin dereceleri yükseldi. Zamlar da böylece etkisini ocak ayı faturasında gösterdi. Vatandaşlar yüksek faturalara sosyal medyadan tepki gösteriyor. 

Giderek artan hayat pahalılığı içinde doğal gaz faturaları en büyük gider kalemleri arasında yer alıyor. Vatandaşlar tasarruf edebilmek için kalın giyinmek, bazı odaların peteklerin söndürmek gibi çözüm arayışlarına girse de, yine de pek kar etmiyor. Doğal gaza peş peşe gelen zamlar vatandaşın belini büküyor. 

Gaz fiyatları son iki yılda yüzde 50'den fazla arttı. Havalar soğuyup kombi dereceleri yükselince zamlar etkisini iyice gösterdi. Ocak ayında gelen oldukça yüksek faturalar da vatandaşları isyan ettirdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Survivor'dan Elenen Bozok Şok İddialarda Bulunduğu Nagihan Hakkında "Şakşakçı" Dedi!
Ziraat Bankası'ndan Ortak Konut Kredisi: Gerçekten 10 Bin Lira Taksitle Ev Almak Mümkün mü?
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödül İlk Kez Kazanıldı!
YORUMLAR
18.01.2020

5 gün yaktım en soguklarda böle duramadıgımız zaman. onun haricinde yün kazaklarla geziyoruz evde açmıyoruz. 250 lira gelmiş. coluk cocuk bebek olan evlere Allah yardımcı olsun. fakire Allah yardımcı olsun. yaşamıyoruz sürünüyoruz bu ülke de sırf devletin adamları hükümetin yandaşları yeni doğan bebeklerine pırlanta taksın diye sürünüyoruz haram zıkkım olsun.

Pasif Kullanıcı
18.01.2020

sadece doğalgaz mı.mk elektriği 256 tl geldi.termik santral işletiyoruz sanki.doğalgaz 600.şimdiki gelecek olan en az 700 gelir.kira 800.kafayı yicem.bu millet cinnet geçirmesinde napsın.

18.01.2020

amk çocukları 744 lira fatura gelmiş.. 744 lira nedir şerefsizin evlatları.. üstelik dogru düzgün yakmıyoruz bile yaksak çok normal böyle gelmesi diyecem.. çoğunlukla rölantide amk.. kanını iligini sömürdünüz lan insanların

TÜM YORUMLARI OKU (34)