Kolyeden Küpeye 2021 Yazının En Popüler Takı Modelleri

Takı modası şimdilerde oldukça değişken ve hızlı! Tüm zamanların belki de en dikkat çekici takılarının görücüye çıktığı 2021 yılı, özellikle dikkat çekici takılara ilgi duyan kadınları bir hayli mutlu edecek cinsten. Revaçtan inmeyen gold kolye modelleri, yüzük modelleri, bileklik modelleri ve küpe modellerinin yanı sıra, boncuk takılar da sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Kıpır kıpır yaz günlerinizi takısız geçirmek istemeyeceğinizi düşünerek, eğlenceli yaz kombinlerinizde kullanabileceğiniz, tüm yılın en trend takılarının yer aldığı kapsamlı bir içerik hazırladık! 'Tüm kombinim hazır takılarım eksik' diyenlerdenseniz, sizin için derlediğimiz koleksiyonlarımızı incelemenizi öneririz. O zaman buyurun 2021 yılının en moda takılarını birlikte keşfedelim! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

1. Uzun bir süredir trendlerden inmeyen zincir kolyeler 2021 yazına da damga vurmaya devam ediyor.

Son zamanlarda iri takıların revaçta olduğunu bilmeyen yok! Bir de işin içine zincir modeller girince büyük ve gösterişli seçenekleri göz ardı etmek imkansız. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2021 yılının trend takıları arasında yer alan zincir kolyeler, farklı renk ve ebat seçenekleriyle tarzınıza en uygun modeli seçebileceğiniz takı modelleri arasında yer alıyor. Tabii bizim önerimiz, en sade kombinlerinizi iri zincir kolyelerle tamamlamanız yönünde olduğunu hatırlatmak isteriz. 

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

2. Zirveden asla inmeyen halka küpe modelleri!

Halka küpe eşi benzeri gelmeyecek takı modelleri arasında yer alıyor. Uzun yıllardır hayatımızda ve uzun yıllarda çıkmayacak gibi. Fazla söze gerek yok! 2021 yazında büyük takıların trendlerde olduğunun altını çizmiştik. Halka küpe çeşitlerindeyse yine tercih edebileceğiniz modeller, büyük ve dikkat çekici küpe çeşitlerinden oluşuyor. Kombinlerinizin yıldızı olacak halka küpenizi, altın rengi ya da gümüş renginde tercih edebilir, hatta ve hatta eğlenceli kombinlerinizi renkli halka küpelerle taçlandırabilirsiniz.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

3. Son dönemin yıldızı inci takılar her kombinizle oldukça şık bir görünüme imza atmanıza yardımcı oluyor...

İnci 2021 yılında dikkat çekici bir yükselişle trendlerde yerini aldı! Özellikle kolye ve küpelerde fazlasıyla kullanılan çeşitler arasında yer alıyor. Bize soracak olursanız inci, kolye modellerinde oldukça şık ve narin görünüyor. Bir de estetik bir stile hakimseniz, takı seçiminde muhakkak ince kolyelere yönelmeniz gerekiyor. 

Benzer ürünlere ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli.

4. Kombin yüzüklerle şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Geçtiğimiz yıldan beri modası geçmeyen kombin takılar, yine 2021 yazının dikkat çekici trendleri arasında yer alıyor. Özellikle yüzüklerin, farklı her stile uygun modeller arasında yer almasıysa bulunmaz bir nimet olarak karşımıza çıkıyor! Stiliniz ister spor, ister klasik, ister vintage olsun kombin yüzük modellerini tercih edebilir ve stilinizi güçlendirebilirsiniz. 

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

5. Boncuk kolyeler yazın en popüler aksesuarları arasında yer alıyor!

Yaz denince akla gelen boncuk kolyeler bu yaz yine dört bir yanımızı sardı! Özellikle çiçekli ve hatta papatyalı modeller, tam bir yaz kombini tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Yazın ruhunu yansıtan kombinler yapmak istiyorsanız, boncuk kolyeleri çok geçmeden kullanmanız gerektiğini unutmayın! 

Benzer ürünleri buradan inceleyebilirsiniz.

6. Kıpır kıpır yaz kombinlerinizi taçlandırabileceğiniz sloganlı kolye modelleri için; 👇

2021 yılı gold ve dikkat çekici takıların tavan yaptığı bir yıl olarak karşımıza çıkıyor. Fakat yaz gelince işlerin biraz değiştiğinin farkındasınızdır! Yaz aylarının kıpır kıpır enerjisi haliyle takılara da yansıyor ve eğlenceli takılar görücüsüyle buluşuyor. Bu yaz neredeyse her yerde karşımıza çıkan Afrika vinil boncuklarından yapılan sloganlı takılar, yazın enerjisini adeta kombinlerinize taşımanıza yardımcı oluyor.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

7. Doğal taşların enerjisini hissedebileceğiniz şık takı modellerini sade kombinleriniz için tercih edebilirsiniz.

Doğal taşların enerjisine inananlardan mısınız? Ya da ömür boyu boynunuzdan çıkarmayacağınız anlamlı bir kolye mi arıyorsunuz? Cevabınız evetse, o zaman doğal taş bir kolye edinmenizin zamanı gelmiş demektir. Burcunuza ya da aradığınız özelliğe uygun seçeceğiniz doğal taş kolyeniz şıklığınıza şıklık katarken, bir diğer yandan da sizi şifalandıracaktır. 

Benzer ürünleri incelemek için buraya tıklamanız yeterli.

8. Gold modern bilezik seçenekleri bu yazın şıklığını yakalamanıza yardımcı oluyor!

2021 yılı gold takıların zirvesini yaşadığı bir dönem olarak karşımıza çıkmakta! Hal böyle olunca modaya ayak uydurmak isteyenlerse gold ve modern seçenekler üzerine yoğunlaşıyor. Sizde 2021 yılı trendlerini takılarınızla yakalamak istiyorsanız, birkaç trend aksesuara yönelmeniz gerektiğini unutmayın! 

Benzer ürünleri incelemek için buraya tıklamanız yeterli.

9. Kelebek konseptli takılar 2021 yazının sevilen takıları arasında yer alıyor.

Kalpler, çiçekler, böcekler... Bunların her biri 2021 yılında karşımıza çıkan takı çeşitleri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıllardan bu yana etkisi dinmeyen choker kolyelerse, biraz önce saydığımız modellerin trend olmasına neden olan etmenler arasında yer alıyor. Özellikle her aksesuar modelinde kendini gösteren kelebek etkisi, choker kolyelerle bir araya gelince gözlerden kalpler çıkmasına neden oluyor! 

Benzer ürünleri buradan inceleyebilirsiniz.

10. Klasik kırmızı ip bileklikler daima bileğinizde kalabilecek narin aksesuarlarınızdan biri olabilir!

Oldukça sıradan gibi görünen fakat bir o kadar anlamlı olan kırmızı ip bileklikler, yaz kış bileğinizde durabilecek narin aksesuarlar arasında yer alıyor. Kırmızı ip bilekliklerin öyle sıradan bir aksesuar olduğunu düşünüyorsanız da yanıldığınızı belirtmek isteriz. Şans, aşk ve dilek olmak üzere farklı anlamları bulunan bu bileklikler, tüm yıl bileğinizde kalabilir ve takılarınızın yanında oldukça anlamlı bir izlenim yaratabilir.

Benzer ürünleri buradan inceleyebilirsiniz.

11. Eğlenceli yaz günlerinizi ayıcıklı küpelerle taçlandırabilirsiniz.

Ayıcıklı jelibonları çağrıştıran bu küpeler, bir süredir oldukça popüler! Peki, 2021 yılında bu popülerlik hala geçerli mi diye soracak olursanız, cevabımız yüzlerce kez evet! Rengarenk ve şirin tasarımlarıyla trendler arasında yer alan ayıcıklı küpeler, yaz aylarında şirinliğinize şirinlik katacak aksesuarlar arasında yerini alıyor.

Benzer ürünleri buradan inceleyebilirsiniz.

12. Stil sahibi bir görünüm için V yaka giysilerinizi harf kolyelerle tamamlayabilirsiniz.

Harf kolyeler bu yıl büyüklü ve küçüklü olmak üzere oldukça trend. Kendi adınızın, sevimli dostunuzun ya da sevgilinizin baş harfini tercih edebileceğiniz bu modeller, özellikle v yaka aksesuarlarınızla oldukça şık bir görünüm kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Benzer ürünleri buradan inceleyebilirsiniz. 

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Geniş Ayaklı İnsanları Bile Rahat Ettirecek Hem Konforlu Hem de Çok Şık Sandalet Modelleri
Düğün Salonlarını Yerinden Oynatacak Gelin Başı Aksesuarları
Güzelliğiyle Kıskançlıktan Çatlatan Influencerların En Beğenilen Pozları
Takıp Takıştırmak İsteyeceğiniz Haftanın En Çok Satan 12 Aksesuarı
50 TL Altına Satın Alabileceğiniz Denemeye Değer Güzellik Ürünleri 😍

Popüler İçerikler

Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!