Onedio Logo

Kolombiya’da Havaalanı Hangarında 20 Bin Kimliği Belirsiz Ceset Saklandığı İddiası!

Kapak Görseli

Güney Amerika ülkesi Kolombiya’da, başkent Bogota’da bulunan bir havaalanı hangarında kimliği belirsiz 20 bin ceset olduğu iddia edildi. İddianın sahibi ise Birleşmiş Milletler Zorla Kaybolmalar Komitesi uzmanlarından Carmen Rosa Villa. Kolombiya Hukuk Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü ise iddiaları yalanladı ve adı geçen hangardan haberi olmadıklarını duyurdu.

Güney Amerika’nın uyuşturucu başkentlerinden biri olduğu bilinen Kolombiya ilginç bir iddia ile gündeme geldi.

Güney Amerika’nın uyuşturucu başkentlerinden biri olduğu bilinen Kolombiya ilginç bir iddia ile gündeme geldi. Görseli

Birleşmiş Milletler (BM) Zorla Kaybolmalar Komitesi, Kolombiya ziyareti sırasında başkent Bogota'daki bir havaalanı hangarında yaklaşık 20 bin kimliği belirsiz cesedin saklandığını iddia etti.

Birleşmiş Milletler (BM) Zorla Kaybolmalar Komitesi, Kolombiya ziyareti sırasında başkent Bogota'daki bir havaalanı hangarında yaklaşık 20 bin kimliği belirsiz cesedin saklandığını iddia etti. Görseli

BM Zorla Kaybolmalar Komitesi Uzmanı Carmen Rosa Villa, yaptığı açıklamada, cesetlerin koruma altında tutulduğunu ve kimliklerinin tespit edilemediği için ya da kimliklerinin belirlenmesinin imkansız olduğu için henüz defnedilmediğini aktardı.

Kolombiya Hukuk Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü ise havaalanındaki bir hangarda 20 bin kimliği belirsiz cesedin saklandığına dair iddiaları reddetti ve söz konusu hangarın varlığından haberdar olmadıklarını açıkladı.

Yerel basına göre, Bogota'daki Kaybolan Kişilerin Genetik Profilleri Bankası'nda, bilgi eksikliği nedeniyle teslim edilmeyen ve depolarda tutulan 8 bin kimliği belirsiz ceset bulunduğu daha önce haberlerde yer almıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

MÜSİAD Başkanının “Asgari Ücret Zammı En Fazla %25 Olmalı” Cümlesine Cüneyt Özdemir’den Yanıt Geldi
Narin’in Cinayetinden Tutuklu Nevzat Bahtiyar’ın Avukatı Konuştu: “Bu Davada Kimseden İtiraf Gelmeyecek”
İstanbul’da Yaz Gibi Hava! Sıcaklıklar Tavan Yapacak 16-17 Dereceyi Görüyoruz!
Resmi Gazete’de Yer Aldı: Terör Örgütü HTŞ’nin Öldürülen Liderlerinden Kahtani’nin Mal Varlığı Donduruldu

Popüler İçerikler

İmamoğlu Soruşturmasında 8 Kişiye Tutuklama Vermeyen Hakime Ceza: Görevden Alındı
İmamoğlu Soruşturmasında 8 Kişiye Tutuklama Vermeyen Hakime Ceza: Görevden Alındı
Tutuklanan Mahir Polat'ın Seçim Kampanyası Videosu Yeniden Gündem Oldu
Tutuklanan Mahir Polat'ın Seçim Kampanyası Videosu Yeniden Gündem Oldu
Volkan Konak'ın Yıllar Önce Söylediği Sözler ve Barış Çağrısı Yeniden Hatırlandı
Volkan Konak'ın Yıllar Önce Söylediği Sözler ve Barış Çağrısı Yeniden Hatırlandı
YORUMLAR
06.12.2024

sayı çok iddialı, bu kadar büyük bir yer nasıl gözlerden uzak kalabilir ki? püre yapıp dondurucuya atsanız yine bi dünya yer kaplar... mantıklı gelmiyor bana...

06.12.2024

Kolombiya'da her şey olabilir normal

06.12.2024

"20 bin!!" cesedi nasıl bir hangara saklayacaksın ? 20 bin kişi kayıp denilse anlarım

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ