Kocasıyla Birlikte Olamayan Kadının 'Cinsellik' Sorusuna Terapist Selin Karacehennem'in Verdiği Şaşırtan Yanıt

Televizyon programlarından tanıdığımız evlilik ve ilişki terapisti olan Selin Karacehennem, Instagram hesabından takipçilerinin sorduğu sorulara yanıt vermeye devam ediyor. Karacehennem'e bir kadın takipçisi 'Eşim iş yüzünden yorgun olduğunu söylüyor. Ben ona yaklaşmadan o bana yaklaşmıyor. Ben yaklaştığımda da beni geri çevirdiği de oluyor. Üstelik bakımlı, çevresi tarafından beğenilen bir kadınım. Eşim beni sevmiyor mu? Fikriniz nedir?' sorusunu sordu. Ünlü terapistin verdiği yanıt da dikkat çekti.

Evlilik ve ilişki terapisti Selin Karacehennem'i birçoğumuz Beyaz TV'de yayınlanan Nur Viral'in sunduğu "Hayatta Her Şey Var" isimli programda izleyicilerden gelen sorulara verdiği yanıtlarla ve yorumlarıyla tanıyoruz.

Katıldığı programların dışında Karacehennem de Esra Ezmeci gibi Instagram'dan takipçilerinin sorularını sıklıkla cevaplıyor ve bu yüzden de gündem olmayı başarıyor.

Selin Karacehennem, yine çok acayip bir soruyla karşılaştı ve sosyal medya hesabından konuyla ilgili yorum yaptı.

Bir kadın takipçisi Selin Karacehennem'e "Eşim iş yüzünden yorgun olduğunu söylüyor. Ben ona yaklaşmadan o bana yaklaşmıyor. Ben yaklaştığımda da beni geri çevirdiği de oluyor. Üstelik bakımlı, çevresi tarafından beğenilen bir kadınım. Eşim beni sevmiyor mu? Fikriniz nedir?" sorusunu sordu.

Karacehennem de bu soruya "Bir sürü sebep var. Birinci sebep sevmemesi. Seven erkek imkanı yok. Hem de genç ise karısıyla ya her gece ya da iki günde bir muhakkak beraber olur. Hele sen gidiyorsun, istiyorsun... 'Yorgunum' diyor."

"Bunu kafamın hiç bir yerine sığdırmam ben. Bu düpedüz seni aldatıyor gibi geliyor bana. Çünkü bir erkek bunu yapmıyorsa ya erkekliğinden şüphe ederim, ya da başkalarıyla aşırı derecede hallediyor." yanıtını verdi.

Selin Karacehennem'in yayınladığı videoyu da buradan izleyebilirsiniz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Kocam Abime Aşık Oldu! Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'ye Gelen İnanması Güç İtiraflar
Kocam Sevişirken Cici Kuş Dedirtiyor! Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'ye Takipçisinden Gelen Şaşırtan İtiraflar
Eşimle Para Karşılığı Birlikte Oluyorum! Psikolog Esra Ezmeci'ye Takipçisinden Gelen İlginç İtiraf ve Yanıtı

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
YORUMLAR
10.05.2022

Herifin cidden yorgun olduğunu düşünün, şu saçma kadın yüzünden bir de başka türlü alacak başına belayı. İki günde bir sevişmiyorsa kocalık da olmuyormuş bir de. Madem bu işin standardı bu sana göre, kocasıyla iki günde bir sevişmeyen kadına da böyle kadınlık olmaz diyebilecek misin bakalım ?

10.05.2022

yaw arkadaş, bir erkek sex istemiyor diye , niye hemen ya aldatıyor yada erkeklik sorunu var deniliyor ? niye erkeklere herzaman sex'e hazır makine muamelesi yapılıyor ? şahsen, olumsuz bir tecrübeden sonra uzun süre sex istemedim... erkek isteksizse ,isteksizlik sağlayan kadındır belki ??

Bu kadının eski sevgilileri araştırılmalı. Çok ciddi darbe yemiş gibi görünüyor. Eski sevgililerine vermek istediği cevap ve mesajları bilimsel verilerden uzak şekilde aktarıyor. Ana akım medya da böyle saçmalıklara yer verilmemeli.

TÜM YORUMLARI OKU (5)