Kocasının Kendisini Aldattığını Sırtındaki Sivilcenin Sıkılma Tarzından Anlayan Sherlock Yenge

Sıra dışı ama gerçek: Kocasının sırtındaki sivilcenin sıkıldığını fark eden kadın aldatıldığını anladı!

Erzincan'da yaşayan bir kadın kocasının sırtındaki sivilcenin sıkıldığını fark etti ve bundan sonra kızılca kıyamet koptu.

'Nasıl olur? Sivilcenin sıkıldığını nereden bilir? Neden bilir?' gibi soruların beyninizi tırmaladığının farkındayız ama kadınların ne kadar zeki olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Ciğerini biliriz biz erkeklerin!

Kocasını bir şekilde konuşturduktan ve yakaladıktan sonra boşanmak için avukata başvuran cesur yürekli kadını tebrik ediyoruz! Sherlock Holmes olsa önünde şapka çıkarırdı!

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
YORUMLAR
27.06.2018

Yazik ya niye aldatiyorsunuz eşlerinizi

28.06.2018

buda bir şey mi, arkadaşımla bir yaz Antalya' ya tatile gittik sevgilisi ile farklı illerde yaşıyorlardı ve giderken sevgilisine herhangi bir bilgi vermedi. Denize girerken bir gün telefonda sevgilisi ile konuşurken arkada ezan sesi gelmiş bizim tarafta.. Sevgilisi sen tut ezan vaktilerini araştır bizim antalya' da olduğumuzu anla... O gün bugündür kadınlara yalan konuşmuyoruz.

hahahahahahaha :D:D

Bu kadın gibi insanları bir çatı altında toplayıp İlluminati’yi bile devirebiliriz; iyi internet sapıkları, gerçek sapıklar, kimlik hırsızları, hackerlar ve altıncı hissi çok kuvvetli olanlar DM’den yürüyebilir

TÜM YORUMLARI OKU (19)