Kocasının Bir Başkası ile Birlikte Olup Olmadığını Anlamak İçin Akılalmaz Bir Yöntem Bulan Kadın

2 milyon takipçisi olan bir Instagram fenomeni takipçileri ile kendisine has olan bir özelliğini paylaştı. Eşinin kendisini aldatıp aldatmadığını anlamak için ne yaptığını anlatan kadın herkesi şaşırttı...

Sizleri 2.2 milyon takipçisi bulunan Instagram fenomeni Kimberly Flores ile tanıştıralım...

Flores şarkıcı olan eşi Edwin Luna ile ilgili yaptığı enteresan açıklamalar ile son günlerde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Takipçilerine, eşinin kendisini başka bir kadınla aldatıp aldatmadığını anlamak için neler yaptığını anlatan Flores 3 yıldır evliliklerinin bu şekilde ayakta kaldığını dile getirdi.

Eşinin mesleği gereği sık sık şehir dışı seyahatlerine çıktığını belirten Kimberly, aldatılma ihtimaline karşı bir çözüm bulmuş.

Turnelerde başka bir kadınla birlikte olup olmadığını anlamak için pantolonlarını ve iç çamaşırlarını kokladığını itiraf etti.

Gece kocası uyuduktan sonra arama kayıtlarını ve kredi kartı ekstrelerini kontrol ettiğini belirten Flores, başka bir kadının kokusu olup olmadığını anlamak için çamaşırlarını kokluyormuş.

Bu itirafları ise takipçilerini şaşırtırken, bazıları evliliklerinde güven olmadığını belirtti. Takipçileri Flores'e eğer eşinden şüpheleniyorsa bunu direkt konuşması gerektiğini söyledi.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Kimin Elinin Kimin Cebinde Olduğu Belli Olmayan Hayatlarıyla İlişki Sınırlarını Sonuna Kadar Zorlayan Çiftler
Doğum Yaptıktan Hemen Sonra Hamile Kalıp Tıp Dünyasını Şaşırtan Kadını Görünce Bekar Kalmak İsteyeceksiniz
Cinsel Organının Ucunda Bir Anda Boynuz Çıkan Adamın Yaşadıklarını Görünce Bi' Miktar Ürkeceksiniz!

Popüler İçerikler

Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
01.11.2022

Aldatıcak olan her türlü aldatır knk ayrıca resmen güvensizlik üzerine kurulmuş bir ilişki çok saçma

01.11.2022

Aldatmayacak insanı direkt karşı cinsinin olduğu hareme koy yine aldatmaz ama aldatacak insanı da dört duvara kırk zincire bağla gözüyle aldatır yine aldatır... Saçmalık başka bir şey değil 😬 İlişkilerde bu kadar sıkmayı asla normal bulmuyorum...

02.11.2022

"Takipçilerine, eşinin kendisini başka bir kadınla aldatıp aldatmadığını anlamak için neler yaptığını anlatan Flores 3 yıldır evliliklerinin bu şekilde ayakta kaldığını dile getirdi." Bi şu cümleye bakın bir de kadının tipine ve statüsüne... Bizi harcarlar Hatçe.

TÜM YORUMLARI OKU (20)