Kocasını Tuvalette Mastürbasyon Yaparken Yakalayıp Bunu Yedi Düvele Anlatan Kadın Tartışma Yarattı

Sosyal medyada bir kadın eşini mastürbasyon yaparken yakaladı ve bunu da herkese anlattı. Evli insanların bu tarz aktiviteler yapıp yapamayacağı ise tartışma konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde adını vermek istemeyen bir kadın, sosyal medyada anlattığı hikayesi ile tartışma yarattı.

Aslında yaşadıklarını anlatmak istemişti fakat insanları da ikiye bölmüş oldu. Uzatmadan hemen hikayeyi anlatalım, yıllardır eşi ile cinsel ilişkiye girmediklerini belirten kadın eşini hiç ummadığı bir şekilde yakalayınca şoka giriyor.

Aslında yıllardır cinsel hayatları olmadığı için seks danışmanı ile görüştüklerini belirten kadın, bunun için tek uğraşanın kendisi olduğunu belirtiyor.

Evliliklerini ve cinsel hayatlarını kurtarmaya çalışan kadın, kocasını tuvalette mastürbasyon yaparken yakalayınca beyninden vurulmuşa dönmüş.

Yetişkin filmi izleyen adam ise o an ne izlediği ile ilgili yalan söylemeye çalışmış.

Eşi sabah her zaman yaptığı gibi tuvalete giderken telefonunu da yanına almış, fakat tuvalette olduğu sırada telefon hoparlöre bağlanmış ve kadın adamın ne izlediğini duymuş.

Kadını asıl sinirlendiren ise ilişkileri için hiçbir çaba göstermiyorsan porno izleyip mastürbasyon yapması olmuş.

Fakat sosyal medyada bu konu ikili ayrılıklara neden oldu. Bazıları evli kişilerin de mastürbasyon yapabileceğini belirtirken, bazıları ise bunun karşı tarafa saygısızlık olduğunu dile getirdi.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yeni Fobimiz Hayırlı Olsun! 6 Senelik Sevgilisinin Aslında Abisi Olduğunu Öğrenen Kadının Bahtsız Hikayesi
Eşini Başka Bir Kadınla Nikah Masasında Basan Kadının Gündüz Kuşağını Aratmayacak Dram Dolu Hikayesi
Evliliğinin İlk Gününde Kayınvalidesi Tarafından Zorla Bekaret Testine Götürülen Kadının Kan Donduran Hikayesi

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR
15.09.2022

Seks, sevgi, aşk, cinsellik aynı gibi görünen ama çok farklı kavramlardır. Seks , erkek için farklı bir anlam ve ortam, kadın için çok farklı. Erkek sevmediği bir kadınla da güzelse ve çekici ise seks yapmakta bir sakınca görmez. Kadın ise ruhuna ve cebine hitap eden erkek ile seks yapmaya meyillidir. Bu haberdeki amcamız da yaşlı karısından sıkılmış olabilir, kendini tatmin daha cazip olabilir. Sorun bunun paylaşılması , bize ne amk, buraya yazacağına kendine çeki düzen ver....

16.09.2022

Mast bağımlılığı diye bir şey var ama. Muhtemelen mevzu o. İlişkiden aynı zevki alamadığı için soğuyo kendi kendini daha çok tatmin ediyo falan. Kadın ben ilişkimizi kurtarmak için emek ve çaba harcarken sen neden böyle bencilce davranıyosun gibi bir muhabbet bu aslında. Geç evlenmenin zararlarından olarak görüyorum. Ne yapsan illa bi pürüz çıkıyo hayatta ya ne bileyim valla.

15.09.2022

papaz hergün pilav yemez. eğer fantaziden yoksun swingerdan uzak bir cinsel hayatınız varsa taş çatlasa 3 sene ite kaktıra gider. sonra yatakları ayırabilirsiniz

15.09.2022

fantazi dünyası da swinger reisin

18.09.2022

Bi avukat arkadaşım söyle demişti. boşanmaların %98 i seks ve para kaynaklı demişti.

TÜM YORUMLARI OKU (21)