Kocası Tarafından Öldürülen Semra Aysal’ın Son Görüntüleri: 'Bu Adam ya Kadını Atacak ya da Kadın Adamı'

Muğla’nın Fethiye ilçesinde eşi Hakan Aysal ile birlikte gittikleri tatilde kayalıklardan düşüp ölen 7 aylık hamile Semra Aysal’ın olaydan önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Eşini kayalıklardan attığı iddiasıyla tutuklanan Hakan Aysal’ın Semra Aysal’ı zorla götürdüğünü düşünen bir turist tarafından çekilen görüntülerde, 'Bu adam ya kadını aşağıya atacak ya da kadın adamı aşağıya atacak' diyerek tepki verdiği görüldü.

Semra Aysal’ın hayatını kaybettiği kayalık alana eşi Hakan Aysal ile birlikte giderken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Aynı tarihte eşi ve çocuklarıyla bölgeye giden bir ailenin çifti gördüğü, hamile Semra Aysal’ın eşi tarafından zorla götürüldüğünü düşünerek o anları cep telefonuyla kaydettiği ve kayıt sırasında da, 'Bu adam ya kadını aşağıya atacak ya da kadın adamı aşağıya atacak' diyerek tepki verdiği görüldü.

Olayı televizyonda görünce görüntüleri ortaya çıkardı

Cep telefonuyla çekim yapan kişinin görüntüleri bilgisayara atarak sakladığı, olayla ilgili ağabey Naim Yolcu’yu televizyonda gördükten sonra kendisine ulaşarak teslim ettiği öğrenildi.

'Bilgisi olanlar bize ulaşsın'

Hayatını kaybeden Semra Aysal’ın ağabeyi Naim Yolcu, 'Bu olay basına yansıdıktan sonra birçok insan sosyal medya platformlarından yorumlar yazıyor. Olay anında orada olan da varmış. Aralarından bize tanıklık etmek için ulaşanlar oldu, sağ olsunlar. Bilgileri de paylaştılar bizimle. Olayı gören başka kişiler de varmış. Daha sonraki yaşantısında ev kiraladığı ve eve başka kişiler ile girip çıktığı öğrenilince evden çıkarıldığı şeklinde yorumlar yapılmış. Bu yorumu yazan kişiye ulaşmaya çalıştık, fakat ulaşamadık. Bu konu için de bize ulaşırsa yorumu yazan memnun oluruz. Bu konu ile alakalı elinde fotoğraf veya bilgisi olan varsa da bize ulaşmalarını rica ediyorum. Zaten sosyal medyada da gözüküyor. İsmimiz ve soy ismimiz belli. Bize ulaşırlarsa memnun oluruz.” dedi.

Cenazeden hemen sonra sigorta parası için başvurmuş

Hakan Aysal’ın cenazeden 2 gün sonra veraset ilanı çıkartmak için mahkemeye başvurduğunu ve bu başvuruda tek varisin kendisi olduğunu belirttiğini söyleyen aile avukatı Mehmet Kerem Özgen, 'Şu anda yargılama sürecimiz başlamış durumda. Geçtiğimiz haftalarda ilk duruşma yapıldı. İddianamenin kabulüyle beraber Hakan Aysal’ın ifadeleri alındı. Yine bir kısım tanıkların ifadeleri alındı. Bizim de müvekkillerin yani kardeşlerin beyanlarına ilişkin bir kısım beyanlar alındı. Şu anda toplanması gereken birçok delil var. Mahkeme bu delilleri toplamaya çalışıyor. Duruşmanın ertelenmesiyle beraber tutukluluk halinin de devamına karar verdi mahkeme. Sürecimiz bu şekilde ilerliyor. Yargılamanın başlamasıyla beraber Hakan Aysal’la alakalı birçok araştırma yapıldı. Bu araştırmalar neticesinde de birkaç önemli delile ulaşıldı. Bunlardan bir tanesi de Semra Aysal’ın vefatının hemen ardından, yaklaşık 2 gün sonra Hakan Aysal’ın veraset ilanını çıkarmak üzere mahkemeye başvurduğuna dair delillere ulaştık. Yine bu delilde mahkemeye hitaben yazdığı dilekçede tek mirasçının kendisi olduğunu iddia ediyor. Tabi ki hukuken böyle bir şey mümkün değil. Ancak kendi planları içerisinde bunu düşündüğü için dilekçeyi de böyle yazmış. Hemen 2 gün sonra mahkemeye başvurmuş. Yine çok kısa bir süre içerisinde de ferdi kaza sigortasının kendisine ödenebilmesi için başvurduğunu öğrendik ve bu da mahkeme tarafından araştırılan bir husus” dedi.

Neredeyse tüm Türkiye'yi gezmiş

Hakan Aysal’ın acı olayın 1 ay sonrasında tatile çıktığı ve birçok yeri gezdiğini tespit ettiklerini ifade eden Avukat Özgen, şöyle konuştu: 

'Bu olayın basına yansımasıyla beraber Hakan Aysal’la ilgili hem araştırma sonucu hem de sosyal medya üzerinden tarafımıza birçok bilgi akışı sağlandı. Bunlardan bir tanesi eşinin vefatından yaklaşık 1 ay sonrasında Hakan Aysal’ın kendi normal düzenine dönmüş olarak hayatına devam etmesiydi. Bu aşamadan sonra birçok tatile çıkmış. Neredeyse tüm Türkiye’yi gezmiş. Hem 7 aylık hamile olan eşi ve çocuğu ölmüş bir kişiden 1 ay içerisinde bu kadar rahat bir şekilde normal düzenine dönmüş olması tabi ki bizde bir şüphe uyandırıyor. Müvekkillerim yaklaşık 2,5 sene kadar sessizce soruşturmanın bitmesini beklediler. Hiçbir şekilde olayları abartmadılar. Sadece adaletin tecelli etmesini beklediler. Bu aşamadan sonra da bekledikleri budur. Biz yargıya ve mahkemelerimize güveniyoruz. Ailemizin de yanındayız, çok yakın bir şekilde takip ediyoruz olayları. İnşallah en kısa sürece adalet tecelli edecektir.”

7 aylık hamile Semra Aysal’ın ölümünden aylar sonra kocası tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı

Hamile Kadın Kelebekler Vadisinden Düşerek Hayatını Kaybetmişti: Kocası Tarafından Öldürüldüğü İddia Edildi

Kocasının Semra Aysal'ı hayat sigortası için öldürdüğü iddia edildi

Kayalıklardan İtildiği Öne Sürülen Semra'nın Tek Yasal Mirasçısı Eşiymiş
Türkiye Uzay Ajansı 'Ay Hedefi' İçin İş İlanı Açtı: Garson ve Temizlik Görevlisi Aranıyor
'İşkence Yaptı' Dediği Eşini Öldüren Melek İpek'in Avukatları 'Örselenmiş Kadın Sendromu' Raporu İçin Başvurdu
ABD'de Korona Virüs Ölümleri 500 Bini Geçti: 'Acılar Karşısında Hissizleşmeye Direnmeliyiz'

Popüler İçerikler

9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
YORUMLAR
23.02.2021

vicdansız köpek. 3-5krş uğruna nasıl böyle bir şey yapabilirsin. biri yol arkadaşın, diğeri canından-kanından.. Dilerim ki kalan hayatında acılar içinde yaşayasın..

23.02.2021

Biraz daha ileri gidiyorum ama eğer 1-2 yıllık evlilerse (kaç yıldır evli oldukları yer almıyor hiçbir haberde) bu adamın bu kadınla sırf bu plan doğrultusunda evlenmiş olabileceğini düşünüyorum. Hayat tarzları çok farklı görünüyor, kadın daha aile yapısına bağlı, iyi aile kızı göründü gözüme. Adam ise belli ki gözü dışarıda. İkisini evliliğe götürecek bir ortak nokta bulamadım. Ya aileler istediği için evlendiler (bana bu ihtimal uzak geliyor. Kadın fotoğrafta mutlu gibi, adam ise bir evliliğe zorlanacak bir tip değil.) ya da başından beri bu plan için kadını kandırıyor ve evleniyor. Daha dramatik bir hikaye yaratmak ve kim bebeğini öldürür ki mantığıyla şüphe çekmemek için kadının hamile kalmasını beklemiş bile olabilir. Film gibi yazdım ama adam çok soğukkanlı ve psikopat görünüyor, bana çok uzak bir ihtimal gibi gelmedi bunlar. Bir de 2 sene önce çok üzülmüştüm yazık adama aynı anda hem eşini hem çocuğunu kaybetti bir insan nasıl yaşar böyle bir acıyla diye ya

Pasif Kullanıcı
23.02.2021

Kesinlikle ben de aynı fikirdeyim yaşam tarzlarının çok farklı olduğu bariz ortada

23.02.2021

Olaya biraz iyi niyetli yaklaşıp belki gerçekten kazadır, kadını zorla götürmüyor falan diyecek oldum ama diğer habere girince söz konusu sağlık sigortasını karısı ölmeden kısa süre önce yaptırdığını okudum. Ayrıca biraz düşününce de bir erkeğin yedi aylık hamile karısını kendisi yanında bile olsa öyle tehlikeli bir yamaçtan aşağı indirmeye kalkışması pek masum gelmiyor.

23.02.2021

ve karısı öldükten 1 ay sonra tatile çıkmış

TÜM YORUMLARI OKU (10)