Kocası Olmadan Tatile Gittiği İçin Aldığı Yorumlara Dayanamayan Ecem Taşer İsyan Etti

Sosyal medya bazen korkunç bir yer olabiliyor. Kocası olmadan arkadaşlarıyla tatile çıktığından bahsettiği bir video yayımlayan fenomen Ecem Taşer, daha sonra aldığı hadsiz yorumlara daha fazla dayanamayarak isyan etti.

Detaylar 👇

Sosyal medyada ara ara videoları ile viral olan Ecem Taşer'i takip edenleriniz ya da denk gelenleriniz vardır.

Taşer daha önce son 5 yıldır niçin sütyen kullanmadığını açıkladığı videosuyla sosyal medyada viral olmuştu.

Şimdiyse eşiyle birlikte paylaştığı "Neden hanımcı biriyle evlendim?" videosu ile gündem oldu.

Kocası olmadan arkadaşlarıyla tatile çıktığını söyleyen Taşer, kocasıyla gitmeme sebebi olarak "Çünkü o sabit bir iş yapıyordu ve izin alamıyordu" dedi.

Çünkü o sabit bir iş yapıyordu ve izin alamıyordu. Ona gidip dedim ki; 'Ben çok sıkılıyorum ve eğer sen izin alamıyorsan yine de ben gitmek istiyorum.' O da bana dedi ki; 'Ben böyle bir hayat yaşıyorum diye senin de buna esir olmanı istemiyorum. Gitmek istiyorsan git.'

Detaylar:

Son 5 Yıldır Sütyen Kullanmadığını Açıklamıştı: 'Neden Hanımcı Biriyle Evlendim?' Paylaşımı da Gündem Oldu

Ancak sosyal medyada Taşer'in eşini aldattığına dair korkunç ve gerçekliği olmayan iddialar atıldı.

Twitter (X) ve kullanıcıları, güzel olan her şeyi yok etmeye and içmiş gibi!

Üstüne, tatilin ardından Taşer'in HPV aşı videosu yayınlaması daha da farklı yerlere çekilince genç fenomen gelen hadsiz yorumlara dayanamadı.

"Bilmiyorum, ben çok korkuyorum artık" diyen Taşer, gelen yorumların sebebinin 'karısına değer veren diğer bütün erkekleri caydırmak' olduğunu söyledi.

İlginizi çekebilir:

Rastgele Bir Doğa Olayını 'Perilerden Mesaj' Olarak Yorumlayan Kadın Spiritüellik Seviyesiyle Pes Dedirtti
Ekoseksüel Olduğunu Söyleyen Bir Kadın Ağaca Aşık Olduğunu Söyleyerek Beyinleri Yaktı
Şehir Hayatını Geride Bırakan Tuğba Özay, Kutu Gibi Karavanı ile Doğada Yaşamaya Başladı

Popüler İçerikler

AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR

onedio yine birini meşhur etmeye çalışıyor kim bu ayrıca oyuncumu sarkicimi kim

26.12.2023

Boş boş her içeriğin altına aynı yorumu yapmayın ya. Bu kadın saatlerdir Twitter'da ağza alınmayacak hakaretlere uğruyor. Twitter'da fake hesaplar arkasına gizlenen bir erkek grubu sürekli kadınları hedef gösteren ve aşağılayan tweet'ler atıyor son zamanlarda. Son kurbanları bu kadın ve alenen kadını hedef gösteriyorlar. Bu zorbalığın konuşulması lazım tabii ki!

26.12.2023

Yav size ne, kim nereye nasıl gidiyorsa gider, herkes sizin gibi yontma taş devri gelenekleriyle yaşamıyor, herkesin kendine göre tercihleri var sebepleri var, o burnunuz nefes almak için var, başkasının hayatına sokmanız için değil

26.12.2023

kardesim cok haklisin o konuda ama bu kadinda bir o kadar suclu elbettr linc mebzusundan kendisine gelen hakaretler de bagimsiz soyluyorum bunu ozel hayatiyla alakali olarak degil

26.12.2023

Bu kişilerin tamamı, TAMAMI hakkında yasal işlem başlatılması gerekiyor. Kadına aldattı diyenler mi dersiniz, telefon numarasını ifşalayanlar mı, ağza alınmayacak hakaretler eden mi.. Bu alenen hedef gösterme ve kadın düşmanlığıdır. Kadınların özgürlük kapsamını kısıtlamak, sosyal medyadaki varlığını da bastırmak istiyorlar. Kadınları bu şekilde bastırmak üzere örgütlenmiş bir grup erkek yapıyor bunu. Attıkları tweet'lerle kadına iftira atıyorlar, hakaretler ediyorlar, telefon numarasını vs ifşa ediyorlar ve bu tweetlere reklam veriyorlar. Resmen reklam olarak önüme düştü bu olay benim. Bu olay resmen örgütlü bir şekilde gerçekleştirilen bir linç.

26.12.2023

kesinlikle haklisiniz özel hayati kimseyi ilgilendirmez o konuda sizinle sonuna kadar hemfikirim. Ancak her ne kadar bu yapilanları kesinlikle hakli gostermemekle birlikte bunlardan tamamen bagimsiz olarak kendiside ciddi anlamda problemli bir insan surekli insanlari yanlis yonlendiriyor. Beninelestirmeden önce lutfen neyi kastettigimi gormek icin asagidaki detayli aciklamama bakin

TÜM YORUMLARI OKU (88)