Kocanın Kardeş, Sevgilinin de Akraba Olduğu 'Hani Marjinal Bizdik Kardeşim' Diyeceğiniz Üçlü İlişkinin Detaylarını Anlatıyoruz!

Şimdi hiçbir şeyle uğraşmayıp arkanıza yaslanın ve beyninizden dumanlar çıkaracak hikayeyi dikkatlice okuyun. Esra Erol'daki 'saçmalıyorsunuz artık' diyeceğiniz üçlü ilişkiyle sizi baş başa bırakalım.

Öncelikle olayı baştan tane tane anlatalım. Şenol ve Fatma çifti oğulları Hamit'in kendisini doktor olarak tanıtan yaşça büyük Nehir Taşkın isimli bir kadın tarafından kaçırıldığını iddia ederek programa katıldı.

Nehir Taşkın'la evlenmek isteyen Hamit'e ilk önce ailesi karşı çıkmış daha sonra Nehir Taşkın hamile olduğunu söyleyince istemeye karar vermişler. Fakat her defasında ertelemiş, sonunda da sahte kız isteme merasimi düzenlemiş. Vay çakalı görüyor musunuz siz?

1 buçuk yıldır oğullarından haber alamayan anne ve baba, Nehir Taşkın'ın doktor olduğuna dair şüphelerinin olduğunu ve isminin gerçek olmadığını söyledi.

Aile şüphelenmekte de haklıydı çünkü yayın sırasında gelen bir bilgiyle Nehir Taşkın'ın aslında Aynur Yılmaz Topsakal olduğu ve Çorlu'da garsonluk yaptığı ortaya çıktı.

Program ilerledikçe, ihbarlar geldikçe her şey yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Telefonla yayına bağlanan bir isim de Aynur Topsakal'ın dayısının oğluyla evli olduğunu söyledi. Bekarım, hiç evlenmedim demesi de yalanmış yani.

Tabii olay sadece bundan ibaret değil, daha neler var neler. İddialara cevap vermek için stüdyoya gelen Aynur ve Hamit direkt aileyi suçladı ve ikisi de iddiaları kabul etmedi.

Esra Erol'un Nuh Aksakal isimli birinin fotoğrafını göstermesi üzerine de eski eşini kardeşi olarak tanıttığı ortaya çıktı. Hatta Hamit de bu kişiyi Aynur'un kardeşi olarak biliyormuş ama aslında eski eşi ama Aynur, halasının oğlu olduğunu iddia etti. :)

Eski eşinin fotoğrafını görünce 'çok sevdiğim bir insan' demesi ve eski eşi olduğunu kabul etmemesi de ilginç.

Böylelikle Aynur'un önceden 2 evlilik yaptığı ve ikinci eşini kardeşim olarak Hamit'in ailesiyle tanıştırdığı öğrenildi. Eski eşine kardeş rolü neden yaptırdı? Bu eş de bunu neden kabul etti çok ilginç gerçekten.

Bunlar ortaya çıkınca da kimliğin kaybolmuştu, kimliğimle nikah yapmışlar savunmasını yaptı.

Hamit'in bunları öğrenip 'Doğruysa yine Aynur'un yanında olurum' demesi de kafamızı allak bullak etti.

Bunların hepsi bi tarafa meğersem Aynur, Hamit ve Aynur'un kardeşi olarak tanıttığı eski eşi Nuh Topsakal aynı evde yaşamış. Hamit'in tabii eski eşi olduğundan haberi yok. Zavallım diyor ki bir de eski eşi olsa aynı evde yaşar mıydı? 😂

Yayına bağlanan Nuh Topsakal da Aynur'un Hamit'i kendisine akrabam diye tanıttığını söyledi. E artık bu kadarına da yuh derler!

Daha fazla yalan ortaya çıkar mı bilmiyoruz ama bu kadarı bile yetti, hafakanlar bastı bizi. Ne düşüneceğimizi bilmiyoruz, allah kurtarsın ne diyelim.

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
YORUMLAR
23.10.2019

Hiçbir şey anlamadım amk tren dediler londra metro hattı çıktı

23.10.2019

orospuya bile orospu denmez ama sen gerçekten büyükmüşsün be ablacım.. helal olsun.. boğaz köprüsü mode on..

23.10.2019

Doktora tez konusu çıkar bu kadından.

TÜM YORUMLARI OKU (28)