"Kocamı Aldattım Ama Pişman Değilim" Dedi, Esra Ezmeci'yi Şoke Etti!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Yeni Baştan programını sunan Esra Ezmeci, programı sezon finalinde olduğu için sosyal medya hesaplarından takipçilerinin sorularını yanıtlamaya devam ediyor. Kendisine gelen son soru ise dumur eden cinsten oldu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Yeni Baştan" programını sunan Esra Ezmeci'nin hem programı hem sosyal medya hesapları aşırı rağbet görüyor.

Uzman psikolog ve yazar Ezmeci, ilişkiler hakkındaki yorumlarıyla sosyal medya hesabından her gün yüzlerce soru alırken, bu soruları programına taşımıştı.

Yeni Baştan programı sezon finalinde olan Ezmeci, sosyal medya hesabından sorulara yanıt vermeye devam ederken kendisine gelen son soru resmen dumur etti.

"Kocamı aldattım, devam etmeli miyim? Pişman da değilim." sorusu görenleri uzun süre şaşırtırken, Ezmeci bu soruya yanıt vermeden geçmemiş.

İşte Esra Ezmeci'nin yanıtı:

'Burada ki önemli nokta neden aldatmaya ihtiyaç duyduğunuz. Belli ki ilişkinizde bazı şeyler eksik ve istediğiniz gibi değil. Burada yapmanız gereken ya ilişkiyi bitirmek ya da ilişkiyi düzeltmeye çalışmak. Çünkü aldatmak sizi suçlu hissettirmese de sizi değersizleştirir ve uzun vade de içsel bir pişmanlık yaratır. Aldatmak yerine evliliği bitirmek daha doğru bir seçim olacaktır.'

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

MasterChef'in Yeni Sezon Yarışmacısı Nevzat Eski Yarışmacılardan Alican'a Çok Benzetildi!
Esra Bilgiç'in Yeni Dizisindeki Partneri İçin O İsme Teklif Gitti!
Onu Bile Kızdırdı: Danilo Şef'ten MasterChef Deniz'e Rest!

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Arabistanlı Lawrence Tarafından Pusuya Düşürülen ve 105 Yıldır Arap Çöllerinde Yatan Osmanlı Treninin Hikayesi
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
08.08.2024

Aldatan erkek olunca verdiği cevap ile kadın olunca verdiği cevap farkındaki riyakarlık... Kadına ''İlişkinizdeki eksiklikleri gidererek düzeltmek..'' Aldatan erkek olunca adamın karakterinden giriyor, adamlığından çıkıyor salak.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ