Klişe Sezonu Açıldı! Bu Yaz Televizyonda Hangi Diziler Var?

Yaz geldi, zengin erkek fakir kız hikayeleri başladı. Nefretle başlayıp aşkla devam eden hikayelere, araya giren sinsi kadınlara çok alıştık artık. Bu haftadan itibaren de yaz dizileri başlıyor, habersiz kalmayın!

1. 'Afili Aşk' 12 Haziran Çarşamba günü Kanal D'de başlıyor. Tertemiz nurtopu gibi bir romantik komedimiz daha oluyor.

Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk ve Altan Erkekli.

Klasik hikaye: Zengin Kerem ve fakir Ayşe'nin ailelerinden kurtulmak için kurdukları evlilik yalanını izleyeceğiz. Daha sonra aşık olacaklarını biliyoruz değil mi?

Altan Erkekli, Neşe Beykent, Ozan Dağgez, Asena Tuğal.

2. 'Leke', başlayalı birkaç bölüm oldu. Hazır tutturmuşken yaza devam edelim diyen Kanal D, sezon finali yaptırmıyor. Pisliklerin, arsızlıkların, alavere dalaverelerin içinde aşk yaşamaya çalışan bir çifti anlatıyor.

3. 'Erkenci Kuş'u zaten biliyorsunuz. Geçen sene yaz sezonunda patlamış, çok izlenince de sezona kalmıştı. Kanal yaz aylarında çok daha fazla güvendiği için sezon finali yaptırmayıp 18 Haziran Salı günü yaz ekranına geri getirecek.

Büyük ihtimalle de Eylül'e geldiğimizde işler çok çok iyi gitmezse bitirilecek.

4. Star'ın yeni dizisi 'Benim Tatlı Yalanım', aşırı minnoş bir ikiliyle 13 Haziran Perşembe ekrana geliyor. Bizim favorimiz de bu dizi.

Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer.

Konusu şöyle: Nejat karısı tarafından terk edilmiş yalnız bir baba. Kızını üzmemek için yıllarca ona annesiyle ilgili uzakta olduğu ve döneceğine dair yalanlar söylüyor. Sonra kendisini, tesadüfen hayatına giren Suna'yı annesi olarak kızının karşısına çıkardığı bir yalanın içinde buluyor. Çok şeker bir romantik komediye benziyor.

Ahmet Saraçoğlu, Gonca Sarıyıldız, Aslı İnandık, Cem Zeynel Kılıç, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, ve Ali Yoğurtçuoğlu

5. 'Canevim' ATV'nin yeni yaz dizisi. Fakat diğer kanallardan farklı olarak romantik komedilere alternatif olarak dram dizisi yayınlayacak.

Burcu Tuna, , Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın.

Birbirine sıkı sıkı tutunan bir ailenin en büyük kızının eve dönmesi ve bir kızına da zengin bir adamın musallat olmasıyla darmadağın olmasını anlatıyor, dizi bayram öncesi başladı bile.

Biran Damla YılmazAras Aydın ve Özgür Çevik.

6. ATV'nin diğer dizisi de 11 Haziran Salı günü başlayacak olan 'Kimse Bilmez'. Üstün yeteneklere sahip Ali, bir ajan. İşi yüzünden ailesini kaybediyor, öldürüyorlar.

Keremcem

Sevda ise güzel, alımlı bir kız. Kocası Uygar'ın elinde adeta esir. Bir gün Ali'nin yanına bir şekilde bahaneyle gidip 'Kurtar beni' diye bir not bırakıyor. Hikaye böyle başlıyor. 11 Haziran Salı günü başlıyor.

Özgü Kaya ve Engin Hepileri

7. 'Her Yerde Sen' de Fox'un iddialı dizisi. 14 Haziran Cuma günü başlayacak dizi için yine orijinal bir konu arayışına gidilmemiş. 'Ayrılsak da Beraberiz' tadında bir dizide göreceğiz. Tatlı bir versiyon olabilir.

Furkan Andıç, Aybüke Pusat.

Aynı evde hak iddia eden iki insanın birbirine katlanamadığı halde beraber yaşadığı, hatta çalıştığı dizide neler olacağını hepimiz çok iyi biliyoruz herhalde; 3-4 bölüm sonra aşık olacaklar.

Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Deniz Işın, Ali Barkın, Fatih Özkan.

8. Son olarak TRT var. TRT yeni bir dizi yapmadı, 'Tek Yürek' dizisine iki hafta ara verdi, yaz boyunca da genç oyuncuların yoğun olduğu bu diziyi devam ettirecek.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
10.06.2019

bi tane düzgün dizimiz yok yani

10.06.2019

şu gerizekalı atv nin neden bütün dizileri silahlı,tacizli,tecavüzlü,kadına şiddetli ???? neyi normalleştirdiklerinin farkındalarmı acaba ?

değiller tabiki. biri bitiyor biri başlıyor. hepsi de aynı.

10.06.2019

Bu yaz dizi izlemek yok 👎👎👎

TÜM YORUMLARI OKU (15)