Klibi Erotik Bulunmuştu: Katıldığı Programda Eurovision Anılarından Üzülerek Bahseden Hadise Yürek Burktu!

2009 yılında Düm Tek Tek şarkısı ile Eurovision'a katılan ünlü şarkıcı Hadise, dördüncü olmuştu. Katıldığı bir programda Eurovision anılarından bahseden ünlü şarkıcının üzülerek anlattığı hikaye yürek burktu.

Pop dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Hadise, hem şarkıları hem sahne şovları hem de cesur tarzı ile kendinden sıklıkla söz ettiren ünlülerden bir tanesi.

Hatırlarsanız ünlü şarkıcı, 2009 yılında 'Düm Tek Tek' isimli şarkısı ile Eurovision'a katılmış ve yarışmadan dördüncülükle ayrılmıştı. O dönem Hadise'nin yarışmada giydiği kıyafet nedeniyle TRT ile sorun yaşadığı ve klibinin erotik bulunduğu için yasaklandığı iddiaları gündemde bomba etkisi yaratmıştı.

Popcast programına konuk olan ünlü şarkıcı yıllar sonra Eurovision hakkında itiraflarda bulundu. "O dönemde çok yıprandım" diyen Hadise, 22 yaşında klibinin yasaklandığı iddiaları karşısında cevap verirken nasıl zorlandığını da anlattı.

İşte o anlar 👇🏻

Gelin, bir de Hadise'nin anılarına sosyal medya kullanıcılarından gelen tepkilere bakalım!

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Estetiklerinden Sonra Bambaşka Birine Dönüşen Yonca Evcimik Canlı Yayında Yaptırdığı İşlemleri Açıkladı!
Birbirlerine Girdiler: Dilan Polat'ın Avukatı Hüseyin Kaya Bircan Bali'ye 'Medya Artığı' Deyince Kıyamet Koptu
İsim Vermeden Yerden Yere Vurdu: Eylül Öztürk'ün Manidar Göndermesinin Deniz Akkaya'ya Olduğu Düşünüldü!

Popüler İçerikler

Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki Suriyeli Olaylarına Tepki: "Sokakları Ateşe Vermek Kabul Edilemez"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Duyurdu: Suriyelilere Yönelik Provokatif Olaylarda 474 Gözaltı Yapıldı
YORUMLAR

sosyal medya yalakaları yine döktütrmüşler pardon hadiseyi kim bezdirdi o esas saçma gündemi ile milleti bezdirdi ha bu arada ben hadiseyi başarılı bulmuyorum hadise şarkı yarışmasında başarısız olduysa bu onun suçudur başarı sahneye kilotla çıkıp kıç baş sallamakla olmuyormuş demekki bizde hadiseden bezdirdi ama bundan hadisenin haberi yok sayın hadisenin sosyal medya fanları yada takipçileri bilmem a anlabildimmi

06.06.2024

Aynı şeyleri yazmaktan kurtardığın için teşekkür ederim

06.06.2024

beyaz külotla sahneye çıkıyor sonra diyor ordan çekme burdan çek . asıl biz bezdik bunların teşhirciliginden izleme diyenler olacak heryerden çıkıyorlar heryerden

06.06.2024

Hadise, kendi doğduğu yılı unutmuş. 1985'li. 2009'da 24-25 yaşında oluyor.. ayrıca TRT'yi hepimiz biliyoruz, sen de katılırken biliyordun. Sertap Erener'e 1. olduğu halde yapmadıklarını bırakmadılar. Çok da şey etme bence.. aşabilirsin konuyu..

06.06.2024

Hadise 1986lı. ve ekim doğumlu olduğu için yarışmada dolu dolu 22 yaşındaydı. Ve bu hazırlıkların aylarca sürüp Mayıs'ta bittiğini hesaplarsanız tam 22 yaşında oluyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ