KKTC Parlamentosunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tepki!

Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Doğuş Derya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti parlamentosunda yaptığı konuşma ile gündem oldu. 

Derya konuşmasında müzisyen Onur Şener'in öldürülmesinden Yunanistan ile Türkiye arasındaki gerilimin tırmandırılmaya çalışılmasına kadar pek çok konuya değindi. Detaylara beraber bakalım. 

Derya konuşmasında Türkiye'deki şiddet olaylarının ve çocuk istismarının artışına değindi.

Konuşmasının devamında Türkiye'deki seçimlere de değinen Derya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın savaş tehdidini seçim öncesinde artırdığını belirterek 'Birileri milliyetçilik yarışına girdi diye bu ülkenin evlatlarının geleceği ortadan kalkıyor' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve biat kültürünü eleştirdi.

Derya, Erdoğan'a karşı sözlerini şöyle sürdürdü: 'Bu ülkenin ayrı bir devlet olduğunu, bu ülkenin parlamentosu olduğunu önce kendileri bilsinler' dedi.

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
06.10.2022

Bize söyletmiyorlar, bari siz söyleyin...

06.10.2022

Hayvan tecavüzünde Avrupa birincisiyiz. Kadın ve çocuk tecavüzünde dünya sıralaması ilk onunda, kadına şiddet aynı şekilde. Çocuk porno sitesi ziyaretinde üçüncülükten ikinciliğe yükseldik. Din baskısı arttıkça bu musibetlerde doğru orantılı artıyor. Hukuk ve ceza dersen, o da hatırı kalmasın türünden. Ensest suçları kesin bilinmiyor ancak çok yüksek olduğu uzmanlar tarafından söyleniyor. Ayıp ve leke olduğu için travmayı yaşayan çocuğu ateşe atarak, aile tarafından üstü kapatılıyor.

06.10.2022

oranın ayrı bir parlamentosu var ama sen kalkıp parlamentonda c.başkanı erdoğanı eleştiriyorsun. madem ayrı bir ülken var türkiyeden sanane. kamerun parlamentosunda türkiyeden bahsediyorlar mı?

TÜM YORUMLARI OKU (11)