“Kızlar Kaka Yapmaz” Şehir Efsanesini Gerçeğe Dönüştürmeye Var mısınız?

O nasıl olacak şimdi, manyak mısın sen? dediğinizi duyar gibiyim. Hoş, bana her halükarda manyak, sapık, deli, çatlak, vs. diyorsunuz ama olsun, yine de size bunu ispatlamak niyetindeyim. Gelin “kızlar kaka yapmaz” olayını perçinleyelim. 

Belki gerçek bir ürün olduğuna inanmayanlarınız olabilir diye burada dursun bu.

Kadınların kaka yapmadığını ispatlama fikri nerede, nasıl ve neden ortaya çıkmış olabilir? Aslında öyle bir şey yok, bu sadece kadınların tuvaletten çıktıktan sonra arkalarında bıraktıkları esanstan (!) erkekler kadar gurur duymamasından kaynaklanan bir ihtiyaç.

"Suzy Batiz" bu ihtiyacı derinden hisseden bir kadın.

Yıllarca tuvalet kokularına bir servet harcayan, ancak kesinlikle istediği verimi alamayan Suzy neden ben böyle bir ürün bulmuyorum ki? diye düşünüp yola koyulmuş.

Aslında bu sadece Suzy’nin ve hatta sadece kadınların yaşadığı bir sorun değil.

Sevgilinizin evinde, gittiğiniz bir ev partisinde, ofiste, vs. tuvalete rahatça gidip kakanızı yapabiliyor musunuz? Mümkün değil, arkanızda bırakacaklarınızı, sizden sonra tuvalete girecek kişinin sizin hakkınızda neler düşüneceğini aklınıza getirdikçe siz de kabız olmuyor musunuz?

Poo Pourri’yi geliştirme aşamasında kafasında tek bir şey varmış Suzy’nin: “Evet, kaka yapıyoruz ve kokuyor!”

Bunu kabul edince de geriye sadece bu soruna çözüm bulmak kalmış. Suzy, esansiyel yağlar konusundaki uzmanlığını, bu konuya mutlaka bir çözüm bulmalıyım tutkusuyla birleştirince ortaya Poo-Pourri çıkmış.

Peki nasıl çalışıyor bu ürün? O kadar basit ki şaşarsınız, sadece kakanızı yapmadan önce klozetin içindeki suyun üzerine sıkıyorsunuz. Ürün su üzerinde altına giren şeyi hapseden bir tabaka oluşturuyor.

Vee, kakanızı yaptığınızda düşen arkadaş bu tabakaya çarpar çarpmaz koku tüm odayı dolduruyor ve ayrıldığınız arkadaşın kokusunu klozetin içerisine hapsediyor… Sanki hiç kaka yapmamışsınız gibi.

Görüldüğü gibi ürün vadettiğini yerine getiren, kızlar kaka yapmaz algısını yerleştirmeye kararlı, size ve çevrenizdekilere inanılmaz rahatlık sağlayan bir ürün. Artık tuvaleti sprey ile yıkamaya, klozete sıvı sabun döküp sifonu çekmeye, parfümünüzün yarısını tuvalete harcamaya son. Poo-Pourri ile sanki hiç s.çmamışsınız gibi.

Herkesin harika bir buluş olduğu konusunda hemfikir olduğu Poo-Pourri ile sizin de hayatınız değişsin.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Müthiş İngiliz aksanı ile gönülleri fetheden hanım kıza kulak vermek isteyenleri de buraya alalım.

Popüler İçerikler

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu:''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Telefonunda Sadece Maçkolik Var''
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!