Kızıyla Yaşadığı Problemle Konuşulan Deniz Akkaya'ya Bir Darbe de Yeliz Yeşilmen'den Geldi "Ben Deşifre Etmem"

16 yaşındaki kızı A.Ö ile yaşadığı sorunla gündeme damga vuran eski model Deniz Akkaya yaptığı açıklamlarla konuşulmaya devam ediliyor. Akkaya'nın kızının devlet korunmasına alındığı söylenmiş fakat kendisi kızının "burnu sürtsün diye" Çocuk Esirgeme Kurumu'na verdiğini açıklamıştı.

Kızının kendisini balkona kilitlediğini videolarla anlatan Akkaya'ya Pınar Altuğ, Ece Erken gibi isimlerden annelik desteği gelirken asıl darbe Yeliz Yeşilmen'den geldi.

Detaylar için 👇

Deniz Akkaya'ya Bir Destek de Oğlunu Tek Başına Büyüten Ece Erken'den Geldi

Milliyet'in haberine göre, 13 yaşında bir kızı olan şarkıcı Yeliz Yeşilmen kendi kızı hakkında "Boyu beni geçti. 1.75 boyunda, çok hoş. Basından nefret ediyor. Yıldız Tilbe 2, sizi görse saldırır" şeklinde konuştu.

Akkaya'nın kızıyla yaşadıklarıyla ilgili "Atlet mevzusu yüzünden ortalığı karıştırdı Deniz. Davalık olduk. Her türlü hakaret etti. İnsan olarak çok üzüldüm. Ergenlik dönemi çok zor. Annenin üzerine yürüyebiliyor çocuk... Ama ben çocuğumu deşifre etmem. Bu yanlış" ifadelerini kullandı.

"Çocuğun bütün geleceğini mahvetti. Psikolojik durumu kötü görünüyordu. Benim de psikolojim bozuldu. Kız ve annesi başka anlatıyor. Bana laf düşmez ama anneliği herkes taşıyamıyor. Benim kızım da üstüme yürüdüğü zaman oldu ama yumuşatıyorum hemen. Alttan alıyorum, geçici bir şey. Çocuğuma bağırırsam kaçar gider. Ama zor bir dönem." diyen Yeşilmen'in Akkaya ders niteliğinde sözleri olay yarattı.

İlginizi Çekebilir:

Murat Boz'un Konserindeki Dansı ve El Hareketleri Uygunsuz Bulununca "Olmasaymış Keşke" Tepkileri Yükseldi!
Yeni Aşkı Güçlü Mete ile El Ele Yürürken Kameralara Yakalanan Ceyda Düvenci'nin Mutluluğu Çok Eleştirildi
"Sünnetimden Kalma Etek" Açıklamasıyla Kombinini Tanıtan Modacı Hakan Akkaya Dillere Düşmekten Kurtulamadı

Popüler İçerikler

Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın Annesi Denizde Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki Suriyeli Olaylarına Tepki: "Sokakları Ateşe Vermek Kabul Edilemez"
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Görevinden İstifa Etti
YORUMLAR
07.06.2024

Bu kadına hak vereceğim aklıma gelmezdi. Her konuda boş yapan kadın ilk defa bir konuda düzgün konuşmuş. Deniz Akkanın psikolojisi bozuk bence, çocuğuna da yansıtması kaçınılmaz. Yazık oldu çocuğa.

07.06.2024

"çocuğumu deşifre etmem" kanka Türkçe'ni yiyeyim senin, "ifşa etmem" filan demen lazım, deşifre ne, çocuğun kripto mu senin.

07.06.2024

Yani. Dünyada tek ergen çocuğu olan kadın Deniz Akkaya değil. İnsanlar kendi deneyimlerini paylaşıyor işte.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ