Kızının Söylediği Sözler Yüzünden Gözyaşlarına Hakim Olamayan Babanın Yürek Burkan Ses Kaydı

Dinlerken içim acıdı... 😭 @yilanbefos isimli TikTok kullanıcısının babasıyla olan mesajları, sosyal meydanın gündemine düştü.

Bir genç kız, tartışma yaşadığı babasına "En yakın zamanda gideceğim bu evden. Benim sizin gibi anne babaya ihtiyacım yok. Keşke her zaman ağlayıp psikolojisi bozuk numarası yapsaydım." diyerek mesaj attı.

Bu mesaj üzerine gözyaşlarını tutamayan babasının titrek sesiyle karşılaşan genç kız, pişmanlığını dile getirdi. O ses kaydını ise "Sinirlenince her şeyi mahveden o insansın..." açıklamasıyla paylaştı...

O anlar için 👇

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
17.11.2022

Telafi edemeyeceğiniz sözler söylemeyin. Dilin kemiği yok. Kırılan kalbin de tamiri yok.

17.11.2022

Açıkcası şu sitede özel hayatımla alakalı hiçbir şey paylaşmayı doğru bulmuyor ve buna özellikle dikkat ediyorum ancak babamı çocuk yaşlardan itibaren görmeden büyüdüm. En son 6 sene önce yüzünü gördüm.. 6 senedir yok olan biri ve hayatımda baba figürü hiç olmadı.. Ailem olmadı benim ama hiçbir zaman ailem yerine koyduğum bir insana ya da babamla konuştuğum nadir anlarda ona böyle bir şey söylemek aklımdan geçmedi.. Sana bu kadar naif yaklaşan kalbinin içinde seni tutan bir babaya edilmemeli böyle sözler. Üzülürsün kızım diyeceğim ama biliyorum anlamayacaksın. Bir günün babasız geçse o zaman çok iyi anlarsın beni :) Seven sevdiğini üzmesin len.

18.11.2022

Ne vicdansızsınız be.Babaya söylenecek sözler mı onlar?Benim aklım çıkıyor annem babamı üzerim diye millet ne geniş

Kızı bezdirmişler, vardır bir gaddarlığı.

TÜM YORUMLARI OKU (12)