Kızının Arabasına Erkek Girdi Diye Parçalayan Baba

ABD'de gerçekleşen olayda, ekskavatör sahibi bir baba kızı aracında erkek arkadaşıyla eğleniyor diye Audi marka aracını parçaladı. Mirror'da yer alan habere göre baba kızı ve erkek arkadaşını araçta eğlenirken yakalamış ve ardından gelen bir öfke patlaması ile 10.000 euro değerindeki aracı parçaladı.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
28.08.2016

Ya ne kadar gereksiz bir tepki, bence adam ruh hastası. Ne düşünüyor ki yani? Onun minik masum kızı kendini bir kiliseye kapatıp rahibe olarak mı yaşayacaktı? Elbette ki biriyle bir şeyler yaşayacak, hayır sanki bana vejetatif üremiş gerizekalı.

28.08.2016

Avrupa'da yapınca owwwwww haklı namus şeref .. Türkiye'de aynısı olsa '' YOBAAZ,CAHİL,GERİ,GERİCİ,AYRIŞTIRICI,RUH HASTASI '' olurdu. Ulan ne fırıldaksınız varya. Bu elbette ki kızı birşeyler yaşayacak çok normal vs triplerinde olanların kızı varsa ki olsa böyle konuşmazlar yapmazlar ileride olursa ve kızları bu şekilde davranışlar gösterirlerse böyle yapsınlar '' Aaa kızım korkma yappp tabii çok normal bunlar yap yap lütfen utanma babanım ben senin '' Eyy karıncaya akıl veren rabbim sen aklımıza mukayyet ol. (Bu metini 2 kız babası olarak yazdım onlar bizim göz bebeklerimiz erkeği de kızı da bebekliğinden bu yana sabahlara kadar öksürüyor acaba bir şey mi oldu diye uyku girmez di gözümüze benim gözümden sakındığımı gözümden düşüremez kimse zaten bizim örf adet namus şeref kavramımıza da sığmaz böyle şeyler sığan varsa da o bi ceddini araştırsın derim nüfus müdürlüğünden. )

28.08.2016

Avrupa değil Amerika'da gerçekleşmiş olay. Kimse da namus edebiyatı yapmamış ayrıca. Yapan olsaydı da bunlar sizin kafanızdaki insanlar olurdu zaten. Türkiye'de olunca yobaz deyip başka yerdekine hak veren birini görmedim daha önce.

iyi senin arabanda hallederler işi itolut

TÜM YORUMLARI OKU (17)