"Kızını Okutan Deyyustur" Diyen Tarikat Liderinin Bir Kadınla Yarı Çıplak Basıldığı Anlar Yeniden Gündem Oldu

Müslüm Gündüz, Aczmendi tarikatının lideri kendi kızlarını lise ve üniversite eğitimine gönderen aileleri eleştirdi. Gündüz, bu durumu 'Bir adamın kızını götürüp liseye, üniversiteye vermesi ne demek? Zerre kadar haysiyeti, şerefi olan adam kızını üniversiteye verebilir mi?' sözleriyle değerlendirdi. Gündüz'ün bu tartışmalı ifadeleri sonrasında, bir kadınla birlikte yarı çıplak yakalandığı olay yeniden gündeme geldi.

Aczmendi Tarikatı'nın lideri olan Müslüm Gündüz, yıllar sonra bir kez daha tartışmalı bir açıklamayla gündeme geldi. Gündüz, kız çocuklarını lise ve üniversite eğitimine gönderen ebeveynleri aşağılayıcı bir ifade olan "deyyus" ile nitelendirdi.

Gündüz'ün "Bir adamın kızını götürüp liseye, üniversiteye vermesi ne demek? Zerre kadar haysiyeti, şerefi olan adam kızını üniversiteye verebilir mi?" şeklindeki ifadeleri, toplumun geniş kesimlerinde tepkiyle karşılandı.

Gündüz'ün bu çıkışı, özellikle sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu. Kullanıcılar, eğitim hakkının cinsiyete bağlı olmadığını ve her bireyin bu hakkı elde etme özgürlüğüne sahip olduğunu savundular.

Aczmendi tarikatı liderinin bir kadınla yarı çıplak halde basıldığı anlar yeniden gündem oldu...

1997 yılında, Aczimendi Tarikatı'nın lideri olan Müslüm Gündüz, Fadime Şahin isimli bir kadınla birlikte bir evde yakalandı. Bu olay, Gündüz'ü 28 Şubat sürecinin belirgin figürlerinden biri haline getirdi.

Gündüz, bu durumun kendisine kurulan bir tuzak olduğunu öne sürmüştü.

İşte o video:

Kendisini bu sözlerle açıklamıştı:

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

twitter.com

İlginizi çekebilir:

Aczmendi Tarikatı Lideri Müslüm Gündüz, Kızlarını Lise ve Üniversiteye Gönderen Ailelere Savaş Açtı!
Aczmendi Tarikatı Lideri Müslüm Gündüz'ün Kız Çocuklarıyla İlgili Sözlerine Bir Tepki de Fatih Altaylı'dan
İsmailağa Tarikat Liderinin Kıyafetlerini Paylaşarak Efendisine Özlemini Belirten Kullanıcı Gündemde

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
11.11.2023

Bunların derdi İslamiyet adı altında her türlü sapkınlığı kabul ettirecekleri cahil toplum üzerinde çalışmadan asalak gibi geçinerek hayat sürmek... Amk tarikatları amk cahil salakları... Okuyun kitabımızın ilk emri diye geçer ama cehalet baki kalır ve kulaktan dolma bilgilerle cahil cesareti birleşir... Sonuç mu? Ya Atamıza küfrederler ya da laikliğe yaşasın şeriat, yaşasın osmanlı nidaları arasında... Allah belanızı versin...

11.11.2023

Mağarana dön kılıksız sapık.

11.11.2023

Liseye göndermeyin 15 yaşında bu kart p.zevenklerle evlendirin Okumuş kadını sevmemelerinin nedeni bunlara itibar göstermemeleri çalışıyor kendi parasını kazanıyor bir erkeğe muhtaç değil ya çıldırıyorlar

TÜM YORUMLARI OKU (24)