Kızını İstismar mı Etti? 15 Yaşında Hamile Kalan Şükür Türkan Cinayetinde Babaya Tutuklama Talebi!

Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Yılmaz Arslan'la Vazgeçme programında uzun süredir Şükür Türkan olayı işleniyordu. 15 yaşındayken hamile kalan Şükür Türkan'ın babasıyla gittikten sonra bir daha eve dönmediğini belirten anne, eşi hakkında ortaya attığı iddialarla herkesi dumur etmişti. Söz konusu olayda sonunda tutuklama gerçekleşti.

Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında haftalardır dikkat çeken bir konu işleniyor.

15 yaşındayken hamile kalan ve kayıplara karışan kızı Şükür Türkan'ı bulmak için programa başvuran anne Fatma Erdem, eşi hakkında sarsıcı iddialarda bulunmuştu.

Kızının kaybolduğunda hamile olduğunu belirten acılı anne, kızının babası Mustafa ile evden çıkıp gittiğini ve bir daha geri dönmediğini belirtirken, kızının en büyük darbeyi babasından yediğinin altını çizmişti.

Kızını kocasının taciz ettiğini, hamile bıraktığını ve ardından da öldürdüğünü iddia eden anne Fatma Erdem tam 10 yıl sonra kızı için harekete geçerken, baba Mustafa tüm bunları reddetmişti.

Söz konusu iddiaları reddeden Mustafa sık sık yayından kaçması ve kaçamak cevaplar vermesiyle dikkatleri üzerine çekerken, anne ve baba polis tarafından gözaltına alındı.

Üzerinden 10 yıl geçen olay sonrası anne Fatma Erdem serbest bırakılırken, baba Mustafa 15 yaşındaki kızı Şükür Türkan Erdem’i öldürme suçundan tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bahar Dizisiyle İlgili Fikirlerini Linç Edilme Pahasına Paylaşan Dobra İzleyiciler
Yalı Çapkını’nın Akın’ı Melih Özkaya Dizideki Karakterinin Değişimi ile İlgili Konuştu!
Onur Seyit Yaran'ın Ablası Ünlü Oyuncu Hakkında Şok Taciz Açıklamalarında Bulundu Gerçek Çok Farklı Çıktı!

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Yeniden Topun Ucundalar: RTÜK'ün Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne İnceleme Başlattığı İddia Edildi!
MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
YORUMLAR
15.05.2024

al birini vur ötekine. sadece 1 bölüm denk geldim, ama ya kendi köpeğini yada komşunun köpeğini aç bıraktığını ve öldürdüğünü anlatmıştı. işte dedim kendi kızına bile zara verebilecek kapasitede bir cani. şimdi hiç şaşırmadım. ondan bas bas bağırıyoruz hayvana şiddet sadece önden gelen bir belirtidir devamı mutlaka gelir diye.

15.05.2024

kadının çıktığı ilk bölümüne denk geldikten sonra olayı merak edip takip ettim. Anne de açık açık söylemlerde bulunmadı hiç. Baba şüphe uyandıran konuşmalar yaptı, hareketlerde bulundu ama anne o kadar soğukkanlı durdu ki hep... bildiği halde susuyor gibiydi. onca zaman boyunca sessiz kaldığı yetmemiş gibi olay aydınlatılmaya çalışılırken de sessizdi. zaten programın son bölümlerine doğru hep evlilikleri, adamın ilişkileri, sevgilileri konuşuldu. konu kızlarına ne olduğunu bulmaya çalışmaktan çıkmıştı. Anne bildiği halde sustuysa -ki olayı takip edenler ne demek istediğimi anlarlar- için baba kadar suçlu.

15.05.2024

suçluyu kayırma, suç delillerini gizleme, suçu haber vermeme suçları oluşuyor. Baba kadar suçlu değil yani.

17.05.2024

ben de denk geldim annem izliyor aylardır çıkıyor bunlar , kadın da abireey biliyor on yıldır susmuslar progra çıkarken 3 yıldır kayıp diye anlaştıklarını ikisi de söyledi .adam 8 yaşında bir kadına tecavüz ve cinayet suçundan 17-18 yaşlarında hapse girmiş ve kızı hakkında da çok çirkin ithamlari ortaya çıkmış ne kdr doğruysa ,iki kişiye namussuzluk yapıyor deyip kiralık katil olmalarını teklif ettiği birkaç gün önce söylendi ve kadın da kızımı kurbanlik koyun gibi yolladım babası götürdü hastaneye diye kaçtı bir daha da getirmedi diyor on senedir sen neden sustun adam da sosyal emdya hesabında torunum geldi babaannesiyle.diye komşunun çocuğunu fln paylaşmış kaç kez ikisi de suçluyu lanet olasicalart hala duygu sömürüsü

17.05.2024

80 yaşında yazacktim

TÜM YORUMLARI OKU (21)