Kızını Çocuk Esirgeme Kurumuna Gönderen Deniz Akkaya Konuyu Bilen Herkesi İkiye Böldü

Dünden beri Deniz Akkaya ve kızının yaşadığı şiddetli olayı konuşuyoruz. Kızını bugün 'burnu sürtsün' diye çocuk esirgeme kurumuna verdiğini söyleyen Deniz Akkaya herkesi ikiye böldü. Peki sizce ünlü manken haklı mı haksız mı?

Deniz Akkaya dün gece kızından şiddet gördüğünü ve polisten yardım istemek zorunda kaldığını anlatan bir video serisi çekerek gündem yarattı.

Detayları burada anlatmıştık 👇

Deniz Akkaya Kendi Kızını İfşa Etti: "Bana Saldırdı ve Balkona Kilitledi, Polisler Kurtardı"

Bugün ise Akkaya'nın kızı A.Ö.'nün devlet korumasına verildiği haberleri çıktı. Deniz Akkaya bu haberler karşısında adeta çılgına döndü ve kızını kendisinin Çocuk Esirgeme Kurumu'na "burnu sürtsün diye" teslim ettiğini açıkladı

Bu olay sosyal medyada birçok kişiyi ikiye böldü. Kimisi Deniz Akkaya'yı haklı buldu, kimisi ise çocuğun mağdur edildiğini söyledi.

Ve tabii aynı fikirde olmayanlar da var...

Bu içerik de ilginizi çekebilir 👇

Deniz Akkaya'nın Kızının Babası Efe Önbilgin'le Yaşadığı Toksik Aşkın Şaşkınlık Veren Anatomisi

Popüler İçerikler

UEFA Merih Demiral Hakkında Soruşturma Başlattı: Attığı Golden Sonra "Bozkurt" İşareti Yapmıştı
Çeyrek Finalde Hollanda'ya 2-1 Kaybederek EURO 2024'e Veda Eden A Milli Takım'a Gelen Tepkiler!
Atatürk'ün 'Bozkurt İşareti' Yaptığı İddia Edilen Fotoğraf Hakkında Gerçek Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
28.05.2024

Okuldan alıp torna tesviyeye verdi sanki...Ya bir ergenin "burnu sürtsün" mantığı ile ailesi olmayan ya da ailesi tarafından bakılamayan/istenmeyen çocukların arasına gönderilmesi nasıl terbiye olabilir. Pedagoji bilmeseniz bile çocuğa "sevgiden yoksun bırakma/ aileden men etme" gibi bir ceza vermek ne kadar haklı eylem olabilir. Milletin hayatına, yatıp kalktıkların dil uzatana kadar bok gibi paran var al kızını götür en iyi psikoloğa!

28.05.2024

çok güzel özetledin..

28.05.2024

Annelik zordur evet hatta çoğunlukla zordur, hele tek başına büyütmeye çalışmak her şeyden zordur ama bunu bilerek o çocuğu dünyaya getirmek gerekiyor. Daha 15 yaşındaki çocuğu bu şekilde tüm ülkeye yansıtması kabul edilebilir değil. Elbette ben bir yetişkini değil, ergenliği zor geçen bir çocuğu anlamaya çalışırım bir anne olarak

28.05.2024

çok haklısınız👏

28.05.2024

Özgür, özgüvenli çocuklar yetiştireceğiz derken sınırlarını bilmeyen öfke kontrolü olmayan, bencil çocuklar yetiştirdiniz, kim bilir evlerde daha neler yaşanıyor bu yüzden.

TÜM YORUMLARI OKU (45)