Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını Etkileşimleri "Bir Devir Bitti" Dedirtti!

Tam 2 sezondur Cuma akşamları televizyonda kıyasıya bir mücadele oluyor. Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'nin reyting mücadelesinde ilk sezon bayrağı Yalı Çapkını taşırken, başrol çiftin ayrılmasıyla Kızılcık Şerbeti bayrağı devralmıştı. Son verilere göre 3. sezonda Kızılcık Şerbeti'nin yine rakipsiz olduğu ortaya çıktı.

2 yıl önce aynı anda yayına giren Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti, Cuma akşamları enfes bir reyting savaşı veriyordu.

Bu mücadelenin galibi ilk sezon açık ara Yalı Çapkını olurken, Seyran ve Ferit karakterlerinin ayrılması ve araya sürekli yan karakterlerin girmesiyle sevilen dizi hızla kan kaybetmişti.

İstikrarlı ve kaotik hikayesiyle Kızılcık Şerbeti 2. sezondan beri Yalı Çapkını reytinglerini resmen ikiye katlarken, 3. sezonda bu mücadelenin ne olacağı merak konusu olmuştu.

3. sezon tanıtım fragmanları yayınlanan iki dizi de 13 Eylül günü yeni sezona başlarken, tanıtımlarının sosyal medyada aldıkları etkileşim galibin kim olduğunu ayan beyan ortaya koydu.

Geçtiğimiz sezon fragman etkileşimi ile muhteşem bir oran alan Yalı Çapkını, bu sezon o zamanları mumla ararken, Kızılcık Şerbeti başarısına gölge düşürmeden yoluna devam ediyor.

Tabii burada Kızılcık Şerbeti'ndeki hikaye istikrarı ve Yalı Çapkını'nda izleyiciyi diziye bağlayan SeyFer karakterlerin birbirinden zorla ayrı düşürülmesi en büyük etmen.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

MasterChef'te Yarışmacıların Soruları Mehmet Şef'i İsyan Ettirdi!
Camdan Düşmüştü! Kızılcık Şerbeti'nin Psikopat Gelini Görkem'in Akıbeti Belli Oldu
Başvurular Başladı! Survivor 2025 Hakkında Tüm Detaylar

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!