Kızılcık Şerbeti Oyuncularının En Sevdiği Masallar Bir Kitapta Toplandı!

'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yılında Kitabı Olmayan Çocuk Kalmasın' sloganıyla Herkese Kitap Vakfı, Kızılcık Şerbeti oyuncularının en sevdiği masalları tek bir kitapta buluşturdu. Bu kitaplar köy okullarındaki çocuklara yardım amaçlı gönderilecek.

Türkiye'nin 100. yılında "Cumhuriyetimizin 100'üncü Yılında Kitabı Olmayan Çocuk Kalmasın" sloganıyla harekete geçen 'Kızılcık Şerbeti' dizi ekibi, çocuklar için özel bir kitap projesi gerçekleştirdi.

Bu kitap, 'Ünlülerle Dünyanın En Meşhur Masalları' adını taşıyor ve oyuncuların en sevdikleri masalları bir araya getiriyor.

Kitapta, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Aliye Uzunatağan ve Ceren Karakoç gibi 'Kızılcık Şerbeti'nin sevilen oyuncularının masallara dair kişisel bakış açılarına da yer veriliyor.

Kitabın lansmanı yakın zamanda gerçekleştirildi ve bu özel projede yer almanın mutluluğunu dile getiren Evrim Alasya, "Çok güzel bir etkinliğe katkıda bulunduğumu düşünüyorum. Okumayı teşvik eden her türlü girişimin içinde olmayı çok önemsiyorum" ifadelerini kullandı.

Dizinin sevilen karakterlerinden Kıvılcım'ı canlandıran Alasya, kitap için 'Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' masalını seçti.

Kitap için 'Alaaddin’in Sihirli Lambası' masalını seçen Rahimcan Kapkap ise projede yer almanın heyecanını "Umarım daha çok hayal kuran ve okuyan bir ülke oluruz" sözleriyle ifade etti.

Herkese Kitap Vakfı resmi X hesabından video paylaştı. İşte kitabın ilk görüntüsü👇🏻

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İlginizi çekebilir:

Şerbo'da Yaprak Dökümü! Kızılcık Şerbeti'nden Dört Oyuncunun Daha Ayrılacağı İddia Edildi!
Yargı'nın Finalinde Ekrana Verilmemişti! Engin'in Şarkı Söylediği Anlar Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Aldatılma Sahnesinde Görkem ve Doğa'nın Verdiği Tepki Kıyaslandı!

Popüler İçerikler

Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
Semih Çelik’in Takıntılı Olduğu İkbal İçin Çektiği Video Ortaya Çıktı: “Seni Öldürmek İçin Gelmiştim”
YORUMLAR
29.05.2024

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ