Kızılcık Şerbeti'nin Yeni Sezon Afişinde Nursema'nın Olmaması Tartışma Yarattı

Show Tv ekranlarında reytingleri rekorları kısan Kızılcık Şerbeti bomba gibi bir sezon finaliyle veda etmişti. Yeni sezonuyla izleyicisine kavuşmak için gün sayan Kızılcık Şerbeti dizisi cephesinde yeni gelişmeler yaşandı. Yeni sezona dair ilk fragmanın ardından afiş de yayınlandı. Yayınlanan afişte Ceren Karakoç'un canlandırdığı Nursema karakterine yer verilmemesi tepkilerin odağı oldu.

Geçtiğimiz sezonun şüphesiz en çok konuşulan yapımlarından biri haline gelen Kızılcık Şerbeti hemen her sahnesiyle olay olmuştu.

Başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Barış Kılıç, Feyza Civelek, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu ve Settar Tanrıöğen gibi sevilen isimlerin paylaştığı dram türündeki dizi epey gündem yarattı.

Sevilen yapım kaza, düğün, kavga gibi olaylar silsilesinin ve doyasıya kaosun yaşandığı bir sezon finaliyle ekran serüvenine ara vermişti.

Sezon finali, Doğa'nın kendisini aldattığını ortaya çıkaran Fatih'ten intikam almasından Pembe ile Alev'in Abdullah için karşı karşıya gelmesine izleyenleri şoktan şoka sürükledi.

İzlerken entrikaya da doyduğumuz Kızılcık Şerbeti 15 Eylül Cuma günü ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Kızılcık Şerbeti'nin nefes kesici yeni sezon fragmanı da geçtiğimiz gün yayınlandı.

Tüm detayları bu içeriğimizde bulabilirsiniz

Fatih Nefreti Yükleniyor: Kızılcık Şerbeti'nin Heyecan Dolu Yeni Sezon Fragmanına Gelen İlk Tepkiler

Kızılcık Şerbeti izleyicileri bilir, ünlü oyuncunun canlandırdığı 'Nursema' karakteri hikayesiyle yapıma damga vurmuş hatta gerçek hayatta yaşadıkları karşısında sessiz kalmak zorunda olan kadınların da sesi olmuştu.

2. sezonuyla kaldığı yerden yayın hayatına devam edecek olan dizinin yeni sezon afişi ise bugün yayınlandı. Afişte Nursema karakterine hayat veren Ceren Karakoç'un yer almamasına tepkiler çığ gibi büyüdü.

👇👇

Nursema karakterinin afişte olmamasına hak verip bu konu üzerinde eleştiri yapanlara tepki gösterenler de oldu.

👇👇

Sizin konu hakkındaki düşüncelerinizi de epey merak ediyoruz.

Hadi buyurun yorumlara...

İlginizi Çekebilir

Efsane Geri Dönüyor: Kızılcık Şerbeti'nin Yayın Tarihi Belli Oldu!
Merakından Çatladığımız Kızılcık Şerbeti'nin Yeni Sezon Fragmanı Geldi!
Yapımcı Açıkladı: Kaza Sahnesiyle Sezon Finali Yapan Kızılcık Şerbeti'nden Kim Ayrılacak?

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu