Kızılcık Şerbeti'nin Yargı Kraliçesi Kıvılcım'a Hayat Veren Evrim Alasya'nın Hayatı ve Kariyeri

Popüler dizi Kızılcık Şerbeti'nin önüne gelene yargı dağıtan kraliçesi Kıvılcım'ı canlandıran Evrim Alasya son dönemin en çok konuşulan ismi! Kıvılcım'ı muhteşem bir performansla yaratan Alasya'nın hayatı ve kariyerine ufak bir bakış attık.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, son dönemin en popüler televizyon işlerinden biri!

Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Barış Kılıç ve Sıla Türkoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi her yeni bölümüyle sosyal medyanın gündemine otururken, dizinin işlenmesi güç bazı toplumsal gerçekleri ele alması ayrıca rağbet görmesine neden oluyor.

Muhafazakar bir ailenin oğluyla seküler bir ailenin kızının evlilik kararı alması üzerine iki zıt ailenin dünür olmasını müthiş bir senaryoyla ele alan dizi, özellikle sekülerliğin kitabını yazan Kıvılcım karakterini canlandıran Evrim Alasya'yla resmen şov yapıyor.

Doğa'nın annesi Kıvılcım'ı canlandıran Alasya canlandırdığı karakteri öylesine ince konulara değiniyor ki resmen yargı dağıtıyor.

Kendisinin yargı dağıttığı bir sahneye yaptığımız içeriği de şuraya bırakalım:

Dizideki Oruç Konuşması Gündem Olan Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya Tepkilere Sessiz Kalmadı!

Hazır Kızılcık Şerbeti'yle radarımıza takılmışken Evrim Alasya'nın hayatı ve kariyerine ufak bir göz atalım dedik!

2 Ağustos 1979, İzmir doğumlu olan Evrim Alasya bir Aslan burcu kadını!

Liseye giderken İzmir Devlet Tiyatrosu'nda tesadüfen bir oyun izleyen Alasya, tiyatronun enfes büyüsüne kapılıp resmen tiyatrodan çıkmamaya başlıyor.

Lise döneminde psikoloji bölümünde ilerlemeyi düşünse de tiyatronun büyüsüne kapılarak kursa gitmeye başlayan Evrim Alasya, ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanarak bu sektöre giriş yapıyor.

Oyunculuğa ilk olarak 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu'yla başlayan Alasya, Demli Dumrul'dan Don Juan'ın Gecesi'ne kadar sayısız tiyatro oyununda rol alarak bu işe sahne tozu yutarak başlıyor.

2005'te rol aldığı Ihlamurlar Altında dizisindeki Sema rolüyle televizyona geçiş yapan Evrim Alasya, ardından Gönülçelen ve Gece Sesleri gibi dizilerde rol alsa da ilk büyük çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yaşıyor.

Muhteşem Yüzyıl'da Ayşe Hafsa Sultan'ın gençliğini canlandırdıktan sonra Benim Adım Gültepe'de rol alan Alasya, ardından ilk başrolü olan Güneşin Kızları dizisiyle ekranlarda fırtına gibi esmeye başladı.

Kırmızı Oda'daki Meliha karakteriyle adeta oyunculuk dersi veren Alasya, Koca Koca Yalanlar, Akrep ve şimdi de Kızılcık Şerbeti dizisiyle kendisine başarılı bir kariyer çiziyor.

Kıvılcım'la enfes bir karakter yaratan Evrim Alasya'yı ekranlarda daha uzun süre görmek istiyoruz!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

RTÜK Tarafından Yayın Durdurma Cezası Verilen Kızılcık Şerbeti'ne Destek Veren Ünlü İsimler
Kızılcık Şerbeti Neden Ceza Aldı? RTÜK Kızılcık Şerbetini Yayından Kaldıracak mı?

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
06.04.2023

Çok güzel kadın

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ