Kızılcık Şerbeti'nin Umut'u Serkan Tınmaz'dan Partneri Ceren Karakoç Hakkında İtiraflar

Show TV'nin en sevilen işlerinden Kızılcık Şerbeti gündemden bir türlü düşmek bilmiyor.

Sosyal medyadaki popülerliği had safhada olan dizi kaos ve entrika düzeyinin yüksek olmasıyla beğeni kazanırken, bu kadar sevilmesinin bir başka nedeni kesinlikle Nursema ve Umut çifti.

Ceren Karakoç ve Serkan Tınmaz'ın enfes uyumuyla izlediğimiz UmNur aşkı türlü zorlukları aşıp bugünlere gelirken, dizinin favori çifti hakkında her şey merak edilir oldu.

Dizideki partnerliklerinin yanı sıra normal hayatlarında çok yakın arkadaş olduklarını bildiğimiz Ceren Karakoç ve Serkan Tınmaz'ın okulda da arkadaş oldukları fanları tarafından bilinirken, geçtiğimiz günlerde avmde görüntülenen Serkan Tınmaz hem dizi hem de partneri hakkında itiraflarda bulundu.

Birsen Altuntaş'ın yayınladığı haberde Tınmaz, karakteri Umut hakkında "Umut sabırlı biri ama ben daha sabırsızım" derken, dizinin gündemi çok yakından takip etmesine şu sözlerle yanıt verdi:

“Bir süre daha o hikaye devam edecek. Genel olarak gündemi takip eden dizi… Ne oluyorsa benzeri bizim hikayede işleniyor.”

Kendisine partneri Ceren Karakoç sorulan Tınmaz, "Çanakkale Üniversitesi’nden beri tanıyorum. Sınıf arkadaşım. Bu mesleği beraber öğrendik. Hep aynı projelerde oynama hayalimiz vardı. Ceren ve eşim yakın arkadaşım. Partner olmamız keyif verici… Ceren okulda badimdi… Onunla çok sahne oynadım. Onunla oynamak büyük konfor…" dedi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Survivor Sercan Yıldırım'ın Yeni Ektirdiği Saçlarının Son Hali Olay Oldu!
Mustafa'nın Kısır Olduğunu Öğrendiği Kızılcık Şerbeti Fragmanına Yorum Yağdı
Sandık Kokusu Setinde Özge Özpirinçci'nin Minibüse Bindiği Güldüren Anlar

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!