Kızılcık Şerbeti'nin Önlenemez Yükselişinden Sonra Senaristlerine Beğeni Dolu Yorumlar Geldi

Kızılcık Şerbeti'nin dün akşam yayınlanan bölümündeki inanılmaz yükseliş ayakta alkışlanırken, bu başarı senaristler Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün başarı olarak sosyal medyada yer aldı. Geçtiğimiz günlerde yayına giren Sandık Kokusu dizisinin de senaristi olan ikili her iki dizinin reytingini de inanılma ölçülerde arttırınca sosyal medyada gündem oldu.

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dün akşam yayınlanan bölümüyle kendi reyting rekorunu kırarken, aynı zamanda 2023'ün en yüksek reyting alan yapımı oldu.

2. sezonun ortasında olan bir dizi için enfes bir reyting başarısı yakalayan dizi Cuma akşamı en büyük rakibi Yalı Çapkını'na devasa bir fark atarken, dizideki her ana rol, yan rol demeden herkesin hikâyenin içinde olması ve senaryo bütünlüğünün bozulmaması bu başarının en büyük anahtarı.

Dizinin senaristleri Melis Civelek ve Zeynep Gür henüz birkaç hafta önce Altın Kelebek'te en iyi senarist ödülü alırlarken bu başarıyı elde etmeleriyle başarılarını bir kez daha kanıtlarlarken, ikilinin senaryosunu yazdığı bir diğer dizi daha başarısıyla göz doldurdu.

Demet Akbağ ve Özge Özpirinçci'yi başrolünde birleştiren Sandık Kokusu dizisi henüz 2. bölümüyle 3.02'lik bir artış göstererek reytinglerde 1. sıraya ulaşırken, senaristler her iki dizide de aynı hafta içinde enfes bir galibiyet kazandılar.

Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün iki diziyi kalemleriyle reyting canavarına dönüşmesi haliyle sosyal medyada gündem olurken, biz de bu iki kadını mercek altına alalım dedik.

Zeynep Gür senaristliğe reyting rekortmeni dizi Yasak Elma ile başlarken, Melis Civelek'le de burada çalışmaya başlıyor. İkili Yasak Elma'nın ardından önce Kızılcık Şerbeti ardından da Sandık Kokusu'nun senaryosunun başına geçiyor.

Senaristlik geçmişi Zeynep Gür'e nazaran daha geçmişe dayanan Melis Civelek ise çok tutan dizilerin aranan yüzü diyebiliriz.

Adını Feriha Koydum'un ardından Güllerin Savaşı, Asla Vazgeçmem, Yasak Elma gibi dizilerin senaryosunda parmağı bulunan Melis Civelek, özellikle kalabalık kadrolu dizilerde her bir karaktere ayrı bir pencere ayarlayıp sadece ana karakterlere odaklanmaktan sakınmasıyla izleyiciye tam olarak istediğini veriyor.

Vallahi ne diyelim? Çok haklı bir yorum!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Herkes Pembe Değil: Alev'in Su İstemesine Apo'nun Verdiği Tepki Kızılcık Şerbeti İzleyicilerinin Diline Düştü
Alev'in Yüzsüzlüğüyle Neye Uğradığımızı Şaşırdığımız Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Alev-Apo Aşkının Eve Düşen Yıldırım Etkisi Yarattığı Kızılcık Şerbeti'ne Gelen Estağfurullah Tövbelik Tepkiler

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı