Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'ın Adrien Brody'le Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı!

Son dönemde Kızılcık Şerbeti adlı dizide Görkem karakterini canlandırarak izleyicinin beğenisini toplayan Özge Özacar, Cannes'daydı!

Kızılcık Şerbeti'nde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Ahmet Mümtaz Taylan ile beraber rol alan Özacar, Görkem karakteri ile sosyal medyanın gündeminde.

Özacar'ın performansı, sosyal medyada büyük ilgi görmeye devam ederken Cannes'dan pozlar da gecikmedi.

Özacar, bu yıl 77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katıldı. Festivalde, 2002 yapımı "The Pianist" filmiyle "En İyi Erkek Oyuncu" dalında Oscar kazanan ve Roman Polanski tarafından yönetilen filmde başrol oynayan Adrien Brody ile bir araya geldi.

Buluşmayı Özacar, sosyal medya hesabında paylaştığı videoyla takipçilerine duyurdu.

Özacar, bu özel anları paylaşırken, Brody için “Zamanımızın en büyük ilham kaynağı, yaşayan efsane” ifadelerini kullandı.

👇🏻

İlginizi çekebilir:

Selena'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş Dizi Hakkında Bilinmeyenleri Açıkladı!
Medcezir'in Sevilen Oyuncuları Yıllar Sonra Yeni Projede Bir Araya Geliyor!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Türkiye'ye Biontech Aşısı Gelmedi İddialarına Yalanlama Geldi
Müzik Grubu Manifest'in Tüm Üyelerine Ayrı Ayrı Hapis Cezası Verildi: Hükmün Açıklanması Geri Bırakıldı
Melisa Döngel, Mert Vidinli, Yusuf Güney… 11 Ünlü Hakkında Uyuşturucudan Yakalama Kararı!
YORUMLAR
19.05.2024

bu çapsız kızı kim parlatıyo bilmiyorum ama bayaa sıktı 3 içerikte bir bunun suratını görmek. bu kadar da belli edilmez ki bu torpil işleri

19.05.2024

manitası çok zengin. abla mutlu olsun diye basıyor parayı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ