Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu, Diziden Ayrılıp Ayrılmayacağı İddialarına Son Noktayı Koydu!

Son zamanlarda sosyal medyada ve çeşitli haber sayfalarında Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu'nun diziden ayrılacağı haberleri dolanıyor. Türkoğlu geçtiğimiz günlerde bu iddialar karşısında tepkisini dile getirdi. Detaylar içerikte!

Show TV'nin çok izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti 7 Haziran günü sezon finali yapmıştı. Ancak ikinci sezonun finali değil, oyuncuların adeta bir yaprak dökümü gibi diziden ayrılması çok konuşulmuştu.

Diziden kimler kimler ayrılmamıştı ki! Alev'in eski sevgilisi Rüzgâr karakterini oynayan Yiğit Kirazcı Kızılcık Şerbeti'nden ayrılınca izleyiciler veryansın etmişti. Zira izleyen herkes Rüzgâr'ın Nursema ile bir araya gelmesini çok istemişti.

Dizide Kıvılcım'ın kızı Çimen Korkmaz'ı oynayan Selin Türkmen de ayrılmıştı hatırlıyorsanız. Çimen Gökhan'ı terk edip eski hayatına dönmüş, Erasmus ile Hollanda'ya gidiyorum diyerek diziden ayrılmıştı.

Abdullah'tan hamile olan Alev de sancıları tutunca yanında Apo'yı göremeyince ondan ayrılıp Almanya'ya gitmişti. Dolayısıyla Müjde Uzman da diziden böyle bir senaryoyla çıkmıştı.

Kızılcık Şerbeti'nin üçüncü sezonu tahminen eylül ortasında ekranlara gelecek. Ancak diziden başka oyuncuların da ayrılacağı iddialarının sonu gelmiyor.

Muhabir Online'da yer alan habere göre Sıla Türkoğlu kendisine yöneltilen 'ayrılıyor musunuz' sorusuna cevap verdi. Dizide Doğa karakterini oynayan Türkoğlu iddialar karşısında oldukça şaşırıp ne diyeceğini bilemedi. O anları buradan izleyebilirsiniz:

Siz Sıla Türkoğlu'nun diziden ayrılacağı iddialarına ne diyorsunuz? Buyrun yorumlara...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Oktay Kaynarca'nın Sunduğu 'Alan'da Yarışmacının Biri İzleyenleri Çıldırttı!
Kızılcık Şerbeti'nin Eski Oyuncusu Müjde Uzman, Apo'yla Alev'in Yasak Aşkını Eleştirenlere Sitem Etti
Sette Dayak Krizi! Bülent Ersoy 'Dünya Güzellerim Tatilde' Programının Yönetmenini Dövmeye Çalıştı

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
10.07.2024

Yapacak haber yok diye bi tarafınızdan uydurduğunuzu düşünüyorum !! Senaryo ona göre uyarlanırdı dimi, mesela camdan Görkem yerine Doğa düşerdi fln.. Başrol oyuncusu ya kız hani, lök diye çıkmayacak senaryodan.. Çimen'e Erasmus, Alev'e Almanya hikayeleri yazılmışken, Doğa'ya da bişey düşünürlerdi ayrılıyor olsa..

10.07.2024

hepsi ayrı itici

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ