Kızılcık Şerbeti Nilay Niye Peruk Takıyor? SHOW TV Nilay Neden Peruk Takıyor?

SHOW TV'nin Gold Film imzası taşıyan yeni sezon dizilerinden Kızılcık Şerbeti son dönemlerin en çok konuşulan yapımları arasında. Başrollerini Barış Kılıç; Evrim Alasya; Sıla Türkoğlu; Sibel Taşçıoğlu; Müjde Uzman; Doğukan Güngör; Settar Tanrıöğen gibi kalabalık bir ekibin üstlendiği dizide, Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek'in neden peruk taktığı merak ediliyor. Peki Kızılcık Şerbeti Nilay niye peruk takıyor? Nilay neden peruk takıyor? Feyza Civelek'in saçları peruk mu? İşte detaylar...

SHOW TV'nin yeni sezonda her sahnesiyle ayrı olay olan dizisi Kızılcık Şerbeti, seküler ve muhafazakar iki ailenin çocuklarının evliliklerinde yaşadıklarını konu ediniyor.

Melis Civelek'in senaryosunu yazdığı Kızılcık Şerbeti'nin başrollerinde pek çok ünlü isim yer alıyor. Dizinin dikkat çeken isimlerinden bir tanesi de uzun süredir ekranlarda göremediğimiz Feyza Civelek.

Dizide Fatih'in abisi Mustafa'nın eşi ve evin ilk gelini olan Nilay'ı canlandıran Feyza Civelek'in bazı sahnelerde saçlarında peruk olduğu seyircilerin dikkatinden kaçmadı.

Peki Kızılcık Şerbeti Nilay neden peruk takıyor?

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay'ı Feyza Civelek'in peruk takıp takmadığı ya da neden peruk taktığıyla ilgili bir açıklama bulunmuyor.

Dizi karakterlerinin saç şeklinin ya da renginin değiştirilmesi gerekli olduğu durumlarda peruğa başvurulabilir. Aynı zamanda saç kaybı yaşayan oyuncular da dizi çekimleri esnasında peruktan yararlanabilir.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Kızılcık Şerbeti Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kızılcık Şerbeti 18. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti
Kızılcık Şerbeti 17. Bölüm İzleme Ekranı: Kızılcık Şerbeti Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
06.03.2023

Başlığa bak içeriğe bak 😂 Neden peruk takıyor? Neden taktığı bilinmiyor 😂😂😂😂😂😂😂

06.03.2023

Size neeee??? Bırakın artık insanların açığını aramayı!!! Saçlı ya da peruklu işini yapıyorsa tamam izle geç!

08.03.2023

Onedio sacmalamakta yeni akit gazetesi ile yarismaya başladı. Ne demek bilinmiyor, bilmiyorsan neden haber yapiyorsun evladim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ