Kızılcık Şerbeti'ndeki Öpüşme Krizinden Milyoner'deki Hileye Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

2 Mayıs Perşembe günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Rapçi Blok3 sevgilisi, “Korkma Ben Yanındayım” dizisinin başrolü, Nilsu Berfin Aktaş'tan öpüşme sahnesi nedeniyle ayrılmıştı. O öpüşme sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

Detaylar:

Blok3'ün Nilsu Berfin Aktaş'tan Ayrılmasına Neden Olan Öpüşme Sahnesi Tartışma Konusu Oldu!

Survivor All Star'da finale 1 ay kala büyük bir düello yaşandı. Yasin'in veda ettiği yarışmada Yunus Emre'nin de Yasin'in de demoralize olduğu ve isteksiz yarıştıkları belliydi. Peki arka planda neler yaşandı? Bir X kullanıcısı neler yaşandığına dair bazı iddialarda bulundu. Gelin birlikte inceleyelim!

Detaylar:

Survivor'da Yunus Emre-Yasin Düellosunda Arka Planda Yaşananlar Ortaya Çıktı!

Ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone, TRT World'de katıldığı bir programda, efsane dizi Kurtlar Vadisi'nin setinde yaşadığı deneyimleri anlattı.

Detaylar:

Sharon Stone, Kurtlar Vadisi’nde Rol Aldığı Dönem Sette Yaşanılanları Anlattı!

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp başrolünü oynadığı Kanal D’nin İnci Taneleri dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Rıza Kocaoğlu'nun kardeşi Gözde Kocaoğlu İnci Taneleri'ne dahil oldu.

Detaylar:

Rıza Kocaoğlu'nun Kardeşi Gözde Kocaoğlu İnci Taneleri Dizisinde!

Hilal Altınbilek, Yiğit Özşener, Onur Tuna ve Nesrin Cavadzade'nin başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım'da olaylar iyice kızışıyor. Şebnem ve Melisa'nın birlik olup yaptıklarının ardından dizide Onur'u canlandıran Yiğit Özşener'in yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı.

Detaylar:

Yiğit Özşener'in Şahane Hayatım'la İlgili Yaptığı Paylaşım Diziyle İlgili Gizemi Artırdı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının orijinal formatının sahibi İngiltere'de, Charles Ingram adlı yarışmacı yaptığı hile ile yarışmayı kazandı.

Detaylar:

"Kim Milyoner Olmak İster "Yarışmasını Hile ile Kazanan Yarışmacının Skandal Yöntemi!

Survivor All Star 2024 ekibi, Yunanistan ekibi ile oynayacak. Survivor Yunanistan yayınında oynanacak oyun ile ilgili neler söylendi? İşte detaylar...

Detaylar:

Survivor Yunanistan ile Survivor All Star Türkiye Arasında Kıran Kırana Bir Maç Olacak!

"Kızılcık Şerbeti"nin öne çıkan yıldızları Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu arasında öpüşme krizi patlak verdiği söylentileri bir süre boyunca medyanın ilgi odağı olmuştu. İkili Cannes Film Festivali'ne katıldılar ve burada aralarındaki buzları erittiler. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün sette yaşadıkları gerginliğin asıl nedeni gün yüzüne çıktı.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nde Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu Arasındaki Öpüşme Krizinin Detayları Ortaya Çıktı!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi 5. sezon onayını almıştı. Dizide yeni sezon hazırlıkları başlarken Birsen Altuntaş'ın haberine göre iki oyuncu birden diziye veda ediyor!

Detaylar:

5. Sezon Onayını Alan Teşkilat Dizisine İki Karakter Birden Veda Ediyor!

Ekranların en sevilen dizilerinden biri olmayı başaran Bahar'da sonunda Tümör'ü alt edeceğimiz günler geldi! Bahar'ın boşanma davası için avukatla görüştüğü sahneye bir avukattan eleştiri geldi!

Detaylar:

Bir Avukat Bahar Dizisinde Boşanma Davasıyla İlgili Sahneyi Eleştirdi: "Hafife Almayın!"

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisindeki Beton Ayşe karakterini canlandıran Hayfa Tulun'un son hali ortaya çıktı!

Detaylar:

Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'siydi: Hayfa Safi Tulun'un Son Hali Ortaya Çıktı!

Survivor All Star'da büyük finale bir ay kala veda eden son yarışmacı Yasin oldu. Sakatlığına rağmen uzun süredir yarışmaya devam eden Yasin hakkında Survivor Ekstra programında bazı ithamlarda bulunuldu. Bu sözlerin ardından Yasin'in kardeşi Yıldız Obuz, Hanzade Durmuş'a sert çıktı!

Detaylar:

Yasin'in Kardeşi Yıldız Obuz Programda Söylenen Sözlerden Dolayı Survivor Ekstra Sunucusuna Sert Çıktı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin birbirinden ünlü oyuncuları ekipçe Cannes'da boy göstermişti. Dizide canlandırdığı Kıvılcım karakterinden bahsederken Evrim Alasya'nın ailesi hakkında söyledikleri yeniden gündem oldu.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'ın Cannes'da Ailesi ile İlgili Yaptığı İtirafı Yeniden Gündem Oldu!

Sezonun en iddialı yapımlarından biri olmayı başaran Kızıl Goncalar'ın kadrosuna Mert Yazıcıoğlu'nun babasını canlandırmak üzere Tolga Tekin dahil oldu. İkilinin daha önce başka bir dizide birlikte rol aldıkları ortaya çıktı.

Detaylar:

Mert Yazıcıoğlu'nun Kızıl Goncalar'da Babasını Oynayacak Oyuncuyla Daha Önce Birlikte Rol Aldığı Ortaya Çıktı!

3 sezondur büyük bir başarıyla yayınlanan ve bu başarısıyla Uluslararası Emmy Ödülü'ne layık görülen Yargı, bu sezon izleyicisine veda ediyor. Dizide izleyiciyi sinir krizine sokan Çınar'ı canlandıran Arda Anarat'la ilgili bir gerçek ortaya çıktı. Meğer ünlü oyuncu yıllar önce Muhteşem Yüzyıl'da rol almış!

Detaylar:

Yargı'nın Çınar'ı Arda Anarat'ın Çocukken Rol Aldığı Diziye Çok Şaşıracaksınız!

Daha önce de bir çekim hatasıyla gündem olan Bahar'da bu kez Timur'un sahnesindeki çekim hatası izleyicinin dikkatine takıldı.

Detaylar:

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!

Popüler İçerikler

A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Macerası Sona Erdi! EURO 2024 Çeyrek Final
Gelir İdaresi Başkanlığı Açıkladı: Akaryakıt, Sigara ve Alkole Zam Geldi!
Milli Takımın Erken Golcüsü Merih Demiral'ın Merak Edilen Ailesine Dair Bilinmeyen Detaylar
YORUMLAR
02.05.2024

Boş kazanda helva var,tükenmeden sen de var.....

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ