Kızılcık Şerbeti'ndeki Kaoslardan Gaddar'daki Kötü Performansa Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

10 Şubat Cumartesi günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Genç oyuncu Rahimcan Kapkap, şu sıralar Kızılcık Şerbeti dizisinde Metehan karakterine hayat veriyor. Neredeyse her bölümde Metehan karakterine dair akıllarımıza kazınacak bir kesit izliyoruz. Rahimcan Kapkap, Kızılcık Şerbeti'ndeki performansıyla 'Yılın Çıkış Yapan Erkek Oyuncusu' ödülüne layık görüldü.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nin Metehan'ı Rahimcan Kapkap Aldığı İlk Ödülü Kaybettiği Babasına Adadı

Ekranlara damga vuran İnci Taneleri dizisinin son bölümü bir kez daha sosyal medyayı kasıp kavurdu. Yılmaz Erdoğan'ın "Hatıran Yeter" şarkısını seslendirdiği sahnede Ferdi Tayfur'un değil de Serkan Kaya'nın yorumunun çalınması dikkat çekmişti. Ferdi Tayfur'un kızından ses yükselince İnci Taneleri dizisinden özür metni geldi!

Detaylar:

Tuğçe Tayfur Tepki Göstermişti: Hatıran Yeter Sahnesinden Sonra İnci Taneleri'nden Özür Metni Yayınlandı

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümüne Metehan'ın milf sevgilisiyle birlikteliği damga vurdu. Gördüğü rüyanın aynısını yaşaması "Bu nasıl manifest?" dedirtirken, Metehan'ın boyun morartmalı birlikteliği herkesi şaşırttı.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti Metehan'ın Boyun Morartmalı Birlikteliği Dillere Düştü

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümü yine izleyicileri ekrana kilitlerken, bölüm sonunda boşanmasının kırkı çıkmadan kız istemeye giden Fatih herkesi dumur etti. Yeni bölüm fragmanında Ömer'in flörtü Görkem ve Fatih'in ufak flörtleri "Yok artık" dedirtirken, fragmana tepki yağdı.

Detaylar:

Fatih'in Amcasının Flörtünü İstemeye Gittiği Kızılcık Şerbeti Fragmanına Tepkiler

Cuma akşamlarının yeni favorilerinden Gaddar'a Sümeyye Aydoğan'ın performansı damga vurdu. Canlandırdığı Aydan karakterinin ağladığı sahne izleyicilerden tepki görürken, söz konusu sahneye kendisi de yorum yaptı.

Detaylar:

Cevap Verdi: Sümeyye Aydoğan'ın Gaddar'daki Performansı Goygoy Malzemesi Oldu

Gündemden düşmeyen Survivor'da her bölüm apayrı bir olay vuku bulurken, @lewiiy adlı kullanıcı "Survivor Yarışmacıları Hangi TV Karakterleri Olurdu?" sorusuna enfes bir flood hazırladı.

Detaylar:

Survivor Yarışmacılarının Hangi TV Karakteri Olduğunu Tespit Eden Kullanıcının Aşırı Haklı Tespitleri

Bir dönemin dillerden düşmeyen isimlerinden Fındık Kurdu Berna'yı muhakkak hatırlarsınız. Bir Şarkısın Sen yarışmasında yarışan küçük Berna o dönem ebeveynlerin hayranlıkla izlediği biri olurken, küçük çocuklara travma yaşatmıştı. O travmalar yıllar sonra yeniden gündem oldu.

Detaylar:

Fındık Kurdu Berna'nın Bir Dönem Çocuklarının Travması Olması Yeniden Gündem Oldu

İnci Taneleri dizisinin Dilber'iyle yeniden gün yüzüne çıkan pavyon alemi ve kültürü herkesin gündeminde. Ankara'nın tanınan isimleri Kirli Dilek ve Sıla Sultan isimli pavyon çalışanları, TepkiKolik kanalına konuk oldu; dizilerdeki pavyon sahnelerini yorumlayıp alemle ilgili merak edilen soruları yanıtladı!

Detaylar:

Gerçeği Yansıtıyor mu? Ankara Pavyonlarının Tanınan İsimleri Kirli Dilek ve Sıla Pavyon Sahnelerini Yorumladı

İnci Taneleri dizisiyle sosyal medyada başlayan "Dilber dansı" akımı önü alınmaz bir hızla yayılıyor. Pek çok ünlünün dışında sosyal medya kullanıcılarının da yaptığı Dilber'in pavyon dansını bu sefer kim yaptı dersiniz? "Askere gidecek mi gitmeyecek mi?" diye tartışmaya yol açan Mükremin Gezgin...

Detaylar:

Dilber Akımına Yeni Karakter Eklendi: Asker Yolcusu Mükremin Gezgin'in Kıvırttığı Anlar Olay Oldu

Olayların bitmediği Survivor All Star'ın son transferleri Avatar Atakan, Hilmicem ve Sema Aydemir çıtayı arşa çıkarırken, favori yarışmacılardan Berkan Karabulut'un yarışmaya geleceği iddiaları ortalığı karıştırdı.

Detaylar:

Survivor'a mı Geliyor? Eski Yarışmacılardan Berkan Karabulut'tan Bomba Açıklama

Yalı Çapkını'nın dün yayınlanan bölümün için yayınlanan fragmanda Suna'nın kabusundan olduğu düşünülen Seyran, Ferit ve Suna üçlüsünün sahnesi bölümde verilmedi. Daha önce de birçok kez yaşanan bu sahne kesintisi Yalı Çapkını izleyicisini çileden çıkarttı!

Detaylar:

Yalı Çapkını'nda Fragmanda Gösterilen Sahnenin Yine Kesilmesi Zaten Küskün Olan İzleyiciyi Çileden Çıkarttı!

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Yönetmeni Ömür Atay'dan Esprili Veda Paylaşımı
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Volkan Demirel ve Zeynep Demirel'in 13 Yıllık Evliliğine Nazar Değdi: Boşanıyorlar mı?
YORUMLAR
10.02.2024

SÜMEYYE'NİN OYUNCULUK PERFORMANSI ZATEN ORTADAYDI.FİZIĞI DE BENCE HİÇ GUZEL DEGIL.YAZ DIZISINDE FAZLASIYLA GÖRFUK BUNU.YOK YANI KIZDA YETENEK YOK,ZOTLAMANINDA ALEMI YOK.CAGATAY ULUSOY'A BU KIZ BASROL VERILMIŞ.ACIDIM.CAGATAY'A.TURKIYEDE ONCA GUZEL VE YETENEKLI KIZ VARKEN YAZIK OLDU GADDAR'A.OLMUYOR IZLENMIYOR.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ