Kızılcık Şerbeti'ndeki Atatürk Ayrıntısından Yalı Çapkını Öpüşme Sahnesine TV Dünyasında Bugün Yaşananlar

7 Ekim'de televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik...

1. Pazar akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı, 3. sezonuyla ekranlarda olmasına rağmen tansiyonu asla düşürmüyor. 66. bölüm 2. fragmanı yayınlanan dizide Ilgaz ve Ceylin'in kızları Mercan'ı aradıkları anlar ise diziyi daha şimdiden sosyal medyanın gündemine oturttu.

👇

"Sen Ne Yaptın Sema Ergenekon?" Yargı'nın Yayınlanan Son Fragmanı X'te Gündem Oldu

2. Esra Erol'da bugün canlı yayında beklenmedik bir şey oldu. Kaybolan yeğenini bulmak için Esra Erol'a başvuran Ümmiye Güzel, yayın esnasında sinirlenince kendini tutamayıp hareket çekti.

👇

Esra Erol Özür Diledi: Canlı Yayında Sinirlenen Konuk Hareket Çekti!

3. 6 Temmuz'dan beri kayıp olan Bedriye Kılıç olayı şu an Müge Anlı'daki en gizemli olaylardan biri. Baş şüpheli eş Tayfur Kılıç'ın davranışları kafaları karıştırırken, Tayfur Bey'in eşinin kaybolmasının ardından intihara kalkıştığı ortaya çıktı.

👇

Baş Şüpheliydi: Müge Anlı'da Kaybolan Kadının Eşi Meğer İntihar Etmeye Kalkmış!

4. Star TV'nin uzun süredir beklenen dizisi Sakla Beni en sonunda tanıtım fragmanını yayınladı. Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kalebek ve Cemre Baysel'in başrolünde yer aldığı dizinin tanıtımı sosyal medyada epey tepki topladı.

👇

Yine Aşk Üçgeni: Star TV'nin Yeni Dizisi Sakla Beni'den İlk Tanıtım Geldi!

5. Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taklidiyle tanınan Muhammed Nur Nahya, yeni bir video yayınladı.

👇

Muhammed Nur Nahya'nın "Cumhurbaşkanı Kim Milyoner Olmak İster'e Katılırsa" Parodisi Gündeme Bomba Gibi Düştü

6. Kızılcık Şerbeti Fatih'in Cemre'yi zorla almasıyla iyiden iyiye kaos dolu bir ortama dönüştü. Cemre'nin elinden alınmasıyla darmaduman olan Doğa'yı ise annesi Kıvılcım'ın bu sözleri toparladı.

👇

Kızılcık Şerbeti'nin Yargı Kraliçesi Kıvılcım'ın Ayakta Alkışlanacak Tiradı İzleyicileri Ayağa Kaldırdı

7. Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde yine beklenen oldu ve Fatih karakteri tüm izleyicileri sinirden çıldırttı. Cemre'yi zorla alması yetmezmiş gibi Doğa'yı ailesinden kopararak yanına çekmesiyle artık izleyici tepki vermekte zorlanırken, söz konusu bölüme tepkiler gecikmedi.

👇

Kızılcık Şerbeti'nin Son Bölümünde Fatih'in "Ya Kahhar" Dedirten Hareketleri İzleyiciyi Yıldırdı

8. Yalı Çapkını'nın son bölümü geçtiğimiz sezonu aratır oldu. Seyran ve Ferit'in romantik bir tatil yapmasını bekleyen izleyiciler ikilinin kavga sahnelerinden kafasını kaldıramazken, Kazım Ağa'nın aşırı davranışları epey rahatsızlık verdi.

👇

Ferit ve Seyran'ın Kavgalarından İllallah Ettiren Yalı Çapkını Son Bölümüne Tepki Yağdı

9. Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde Fatih ve Pembe yine izleyicilerin sinirlerini iyice gerdi. Cemre'yi zorla alan ana-oğul izleyiciden tepki görürken, Kıvılcım Arslan'ın güçlü duruşu alkış topladı.

👇

Fatih ve Pembe'ye Sövmekten Çenemizin Yorulduğu Kızılcık Şerbeti'nin Son Bölümüne Gelen Tepkiler

10. Yayınlanmaya başladığı günden bu yana pek çok sahnesiyle dikkatleri üzerine çeken Kızılcık Şerbeti bu sezon da adından sıkça söz ettiriyor. Yaptığı göndermeli sahnelerle sosyal medyaya damga vuran dizide bu sefer de 'Atatürk' sahnesi çok konuşuldu. Mevlid anında Atatürk ve silah arkadaşları için dua etmeyen imamlara yapılan gönderme büyük ses getirdi.

👇

Ayakta Alkışlandı: Kızılcık Şerbeti'nde Atatürk'ü Anmayan İmamlara Tokat Gibi Gönderme!

11. Yalı Çapkını'nın dün akşam yayınlanan bölümüne Ferit ve Seyran kavgası damga vurdu. Ferit'in Seyran'ı aşırı kıskanması ikili arasındaki tansiyonu yükseltirken, dizinin izleyicilerinden İbrahim Tatlıses, Ferit'i tebrik eden bir paylaşım yaptı.

👇

"Ferit Çok Doğrusun Kardeşim" İbrahim Tatlıses'ten Yalı Çapkını'na Tebrik Paylaşımı

12. Yalı Çapkını'nın dün akşam yayınlanan bölümüne Seyran ve Ferit'in kavgaları damga vururken, ikilinin bölüm sonuna doğru arasındaki buzları erittiği sahneler çok konuşuldu. Deniz kenarında yüzleşen SeyFer barışırken, dizi ekibi internete özel ateşli bir sahne yayınladı.

👇

SeyFer Fanları Buraya: Yalı Çapkını İnternete Özel "Öpüşme Sahnesi" Yayınladı

13. Yalı Çapkını'nın dün akşam yayınlanan bölümünde izleyicilerin uzun süredir beklediği an yaşandı. Abidin ve Suna'nın bir türlü konuşup yüzleşememesi izleyicileri epey sıkarken, alkolün etkisindeki Suna'nın Abidin'e çıkıştığı sahne rahat bir nefes aldırdı.

👇

Yalı Çapkını'nda Abidin ve Suna'nın Beklenen Yüzleşmesi Sonunda Gerçekleşti

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
YORUMLAR
08.10.2023

Bu yalı çapkınını ne izleyin , ne de izlettirin . Milletin ahlaki değürlerini bozuyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ