Kızılcık Şerbeti'nde Rüzgar'ın Kadınlarla İlgili Konuşması Alkış Topladı!

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümüne Rüzgar'ın enfes konuşması damga vurdu. Asistanı Aslı'nın tesettürlü olmadığı için dışlanmasına tepki gösteren Rüzgar'ın kadınlar hakkındaki konuşması alkış topladı.

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümüne Rüzgar karakterinin kadınlar hakkındaki enfes konuşması damga vurdu.

Nursema'nın bulduğu müşterilerle görüşmeye giden Rüzgar'ın asistanı Aslı'nın tesettürlü olmaması nedeniyle ortamdan dışlanması hepimizi şaşırtırken, o anlara Rüzgar sessiz kalamadı.

“Ben kadınların söz hakkının olmadığı hiçbir yerde konuşmam!” sözleriyle alkış toplayan Rüzgar'ın o anları kısa sürede viral oldu.

İşte Rüzgar'ın gündem olan o konuşması:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Fatih'in Kıskançlıktan Yataklara Düşmesi Goygoycuların Diline Dolandı!
Kan Çiçekleri'ndeki Aşırı Gerçekçi Doğum Sahnesine Övgü Dolu Yorumlar Geldi!
Yeni Bölüm Yayınlamayan Bahar Ekibi Bu Hafta Para Alabildi mi?
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Fatih Ürek'ten Acı Haber Geldi: Ünlü Sanatçı Hayatını Kaybetti
Avrupa Birliği’nden ‘Vizesiz Seyahat’ Kararı: Vizesiz Seyahat İçin Görüşülen Ülkeler İçinde Türkiye de Var!
Daha Neler Göreceğiz? Bir Sosyal Medya Fenomeni Trafik Işıklarının Yönünü Değiştirdi
YORUMLAR
11.05.2024

Eğer kadınsanız ve müslümansanız erkekle eşit olamazsınız. Arabın allahı, erkeği kadına üstün ve yönetici yarattığını söyler.

11.05.2024

Ulan bir öğrenci şu sahneyi yazsa onunla dalga geçerler. Karikatür karakterler ve aşırı didaktik diyaloglar. Hiç utanmadan yazıyorlar, sahneye döküyorlar bir de.

Herkes anamı soruyor. Hiç babamı soran yok. Onun hakları ne olacak

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ