Kızılcık Şerbeti'nde İstismar Şokundan Milyoner'deki Hatalı Soruya Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

30 Ocak Salı günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

1. Sezona iddialı ve olaylı bir giriş yapan Kızıl Goncalar dördüncü bölümüyle ekranlara geldi. Cüneyd'in hastalığının bir türlü çözülemediği, Meryem ve Levent'in Zeynep'i kurtarma çabasına girdiği bölüm yine çok konuşuldu.

Detaylar:

Cüneyd Hastalıkla Boğuşurken Zeynep ve Meryem'in Kaçmaya Çalıştığı Kızıl Goncalar'ın Son Bölüme Gelen Yorumlar

2. Survivor yine bildiğiniz gibi... Olaysız bölümün olmadığı Survivor'da bu defa gerçekten hiç beklemediği bir sahneyle karşılaştı izleyici. Yunus Emre'nin el hareketi yaptığı anların kameraya yansıması herkesi kahkahaya boğdu.

Detaylar:

Survivor'da "Şlak" Sesiyle Ekrana Kilitlenen İzleyici Yunus Emre'nin Hareket Çektiğini Görünce Şok Oldu!

3. Geçtiğimiz günlerde heyecanından dolayı basit matematik sorusuna yanlış cevap veren yarışmacı gündem olmuştu! Alay konusu olan yarışmacının cevap verdiği sorunun kökten yanlış olduğu ortaya çıktı!

Detaylar:

Kim Milyoner Olmak İster'de Yarışmacıyı Eleyen "Basit Matematik" Sorusunun Yanlış Olduğu Ortaya Çıktı!

4. Kanal D'nin yeni dizisi İnci Taneleri ilk bölümüyle geçtiğimiz perşembe akşamı yayınlandı. Fragmanıyla büyük bir beklenti yaratan dizi seyircinin oldukça ilgisini çekti. Gündemde sadece İnci Taneleri konuşulurken, önceki akşam sahne alan İrem Derici de bu konudan bahsetti. Yılmaz Erdoğan'a seslenen Derici "Ben de istiyorum..." dedi.

Detaylar:

İnci Taneleri'ne Bayılan İrem Derici Konuk Oyuncu Olmak İstediğinin Yanında Pavyon Açma Hayalinden Bahsetti

5. Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Erkan Kolçak Köstengil gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Selim Koçovalı karakterinin eşcinsel olduğuna dair teori kafaları karıştırdı.

Detaylar:

Çukur Dizisindeki Selim Koçovalı'nın Gay Olduğuna Dair Teori Herkesi Allak Bullak Etti!

6. Kızılcık Şerbeti 49. bölümüyle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanırken verdiği fragmanlarla izleyicilerin kafasını karıştırmaya devam ediyor. Nilay'ın bebeği kimden, Alev-Apo ilişkisi ne olacak, Umut neden hapse giriyor diye düşünürken bir de başımıza Ertuğrul ile ilgili gerçekler çıktı! Bakalım fragmanda neler öğreneceğiz?

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti Fragmanında Ertuğrul Hakkındaki Gerçek Şoke Etti: "İstismara Uğruyorum!"

7. Ömer'de senaryonun bir türlü ilerlemeyişi izleyiciyi öfkelendirmeye devam ediyor. İzleyicinin beklentilerine yanıt bulamadığı dizide, herkesi yasa boğan başka bir gelişme daha yaşandı.

Detaylar:

Ömer Dizisinde Yaman'ın Ölümüyle Yıkılan Emine İzleyenleri Gözyaşlarına Boğdu!

8. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024'te Kırmızı takımın bir türlü ödül ve dokunulmazlık kazanamaması başta Nagihan olmak üzere takım içinde gerginlik yaratırken, Mavi ve Kırmızı takım arasındaki bu dengesizlik izleyicilerin de dikkatinden kaçmamıştı. Bu konuda X hesabından bir anket yapan Acun Ilıcalı haliyle izleyicilerin tepkisiyle karşılaştı.

Detaylar:

Acun Ilıcalı'nın "Survivor'da Hangi Takım Güçlü?" Sorusuna Tepki Yağdı

9. 1990'lı yılların başına damgasını vuran televizyon yapımlarından bir tanesi de Bir Demet Tiyatro olmuştu. Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Erdal Tosun, Serhat Özcan gibi pek çok usta ismin başrolünde yer aldığı yapıma ait bir sahne Twitter (X)'da viral oldu. Bunun üstüne "Neden hep evlenmek isteyen taraf kadınlar oluyor, biliyor musunuz ?" sorusu tartışma yarattı.

Detaylar:

Bir Demet Tiyatro'nun "Neden Kadınlar Evlenmek İster?" Sahnesi Yıllar Sonra Yeniden Tartışma Başlattı

10. Bu sezonun hiç şüphesiz en iddialı işlerinden olan Kızıl Goncalar son bölümünde Fransa'daki okullarda olan başörtüsü yasağını eleştirdi. Zeynep'in başvuru yaptığı Fransa'daki okul sırf bazı kurallar için genç kızı reddederken, Meryem'in okul heyetini ikna ettiği sahne alkış topladı.

Detaylar:

Kızıl Goncalar'dan Fransa'da Okullardaki Başörtü Yasağına Eleştiri

11. FOX'un iddialı dizisi Kızıl Goncalar'ın son bölümündeki bir sahne sosyal medyaya damgasını vurdu. Cüneyd'in kriz geçirdiği anlar çok konuşulurken, Mert Yazıcıoğlu'nun sahnedeki performansı epey beğenildi.

Detaylar:

Kızıl Goncalar'da Cüneyd'in Kriz Geçirdiği Sahnede Mert Yazıcıoğlu'na Övgü Yağdı

12. Esra Erol'da programında her gün bambaşka hayatlara ve hikayelere tanık oluyoruz. Bu defa 18 yaşındaki Elif, babasıyla birlikte ağlayarak katıldığı yayında 42 yaşındaki Hüseyin Başkaya tarafından evlilik vaadiyle kandırıldığını açıkladı. Elif'in iddialarına Hüseyin Başkaya bambaşka iddialarla yanıt verdi.

Detaylar:

Esra Erol'da Skandal Aşk! 42 Yaşındaki Adama Aşık Olup İmam Nikahıyla Evlenen 18 Yaşındaki Elif'in İsyanı

13. Survivor'ın efsanevi eski yarışmacılarından bazılarının All Star'a katılmaması tepki çekmişti. Survivor'a gelmesi beklenen ama gelmeyen yarışmacıların başında gelen Hilmi Cem öyle bir hamlede bulundu ki hayranlarının kafasını karıştırdı!

Detaylar:

Yoksa Geliyor mu? Hilmi Cem İntepe'nin Survivor Hamlesi Kafaları Karıştırdı!

14. Veda zamanı geldi çattı... 30 bölümlük yapılan anlaşma sebebiyle final yapan Aile dizisi izleyicisini fazlasıyla üzdü. Kıvanç Tatlıtuğ'un diziye ve rol arkadaşı Serenay Sarıkaya'ya vedası herkesi duygulandırdı.

Detaylar:

Bitti mi Yani? Kıvanç Tatlıtuğ Final Yapan Aile Dizisine Veda Ettiği Paylaşımıyla Herkesi Duygulandırdı!

15. Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde ortalık karışıyor. Dilara ile birlikte olan Oğuzhan ile gizlice görüştüğü iddia edilen Rümeysa'nın eski sevgilisinin programa dahil olacağı söylentisi gündeme bomba gibi düştü. Rümeysa'nın bu eski sevgilisinin ise Tekirdağ Belediye Başkanı'nın oğlu olduğu söyleniyor!

Detaylar:

Kaosuyla Birlikte Geliyor: Tekirdağ Belediye Başkanı'nın Oğlu Kısmetse Olur'a Katıldı!

16. Büyük bir hayranlıkla izlenen ve başta Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya olmak üzere, birçok dev oyuncuyu buluşturan Aile dizisi final yaptı. Serenay Sarıkaya'nın Aile'sine vedası ise "Ah be" dedirtti!

Detaylar:

Ayrılık Günü Geldi Çattı: Kamera Arkasını Paylaşan Serenay Sarıkaya, Aile'ye Vedasıyla Gözleri Doldurdu!

17. İlk fragmanından itibaren sosyal medyayı sallayan Dilber dizisi övüldüğü kadar yerilmişti de hatırlarsanız. Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi Dilber'e son yorum eski eşi Belçim Bilgin'den geldi. Bilgin, Dilber'i övmelere doyamadı.

Detaylar:

Belçim Bilgin Eski Eşi Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Dizisi Dilber'i Övmelere Doyamadı: "Pavyon Bizim Gerçeğimiz"

18. Üstünden yıllar geçse de hala canınız sıkıldığında izleyebileceğiniz efsane dizilerden biri olan Cennet Mahallesi, her bir karakteriyle ayrı ayrı güldürmeyi başarıyordu. 2007 yılında final yapan diziyi bu kez gündeme getiren "Oynak Balina Menekşe" karakterine hayat veren Şeyla Halis oldu. Ünlü oyuncu 6 ayda verdiği kilolarla adeta bambaşka birine dönüştü!

Detaylar:

Cennet Mahallesi'nin Oynak Balina Menekşe'si Şeyla Halis 6 Ayda 22 Kilo Vererek Bambaşka Bir İnsana Dönüştü!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Gülse Birsel'in Avrupa Yakası'nda Gazanfer Özcan'ın Etkisiyle İlgili Anlattıkları Herkesi Duygulandıracak!
Beyin Kanaması Geçiren Kızılcık Şerbeti’nin Abdullah’ı Settar Tanrıöğen Yeniden Ameliyat Oldu
Hazar Ergüçlü'ye Dilber Dansını Öğreten Elif Erol Kimden Esinlendiğini İlk Kez Açıkladı!

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Komedyen Polemiği Dallanıyor: Usta Oyuncu Zihni Göktay'dan Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Atışmasına Olay Yorum
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!