Kızılcık Şerbeti'nde Ertuğrul'un Her Kadın Karaktere Aşık Olması Goygoy Konusu Oldu

Ekranların fenomen haline gelen dizisi Kızılcık Şerbeti ilişkiler konusunda iyice Dallas dizisine döndü. Fakat dizide bir karakter var ki sezon başından beri kaç partner değiştirdi sayamıyoruz.

Kayra Şenocak tarafından canlandırılan Ertuğrul karakteri 2. sezon başında Nursema'dan hoşlanırken daha sonra Kıvılcım'la sevgili oldu ve şimdi de son bölümde Alev'le yakınlaştığını gördük.

Yeni bölüm fragmanına baktığımızda Nursema'yla tekrardan ilgilendiğini gördüğümüz Ertuğrul'un yalnız başına bir türlü vakit geçiremeyip sürekli bir eş arayışında olması izleyicilerin de gözünden kaçmazken, söz konusu olay goygoy malzemesi oldu.

Ertuğrul'un bu halini goygoy malzemesi yapan içerik üreticisi Batuhan Saydam, hazırladığı parodi videoyu hesabından paylaşınca beğeni rekoru geldi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Nagihan Karadere, Survivor'daki Kavgalardan Bıkıp Baygınlık Geçirdi!
Survivor Seda Ocak, Kardeşi Sema'yı Zorbalayan Pınar'a Verdi Veriştirdi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Skandalda 'Video Arşivi İfşa Oldu' İddiası: Ela Rümeysa Cebeci ve Mehmet Akif Ersoy Skandalı Daha da Büyüyor
TMSF Programı Yayından Kaldırdı: Okan Buruk İddiasının Ardından Show TV, Sevilay Yılman'ın İşine Son Verdi!
Testi Pozitif Çıkan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran'dan İlk Açıklama