Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın Yeni Partnerinden Nagihan-Aleyna Yüzleşmesine TV Dünyasında Bugün Yaşananlar

14 Mart Perşembe günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

1. Show TV'nin kaosuyla saç baş yolduran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Fatih'ten ayrılan Doğa için yeni partner geleceği konuşuluyordu. Birsen Altuntaş dizinin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun partnerini açıkladı.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun Partneri Belli Oldu!

2. atv ekranlarında yayınlanan Tatlı Sert programını sunan Müge Anlı son bölümde Survivor Nagihan'dan bahsetti. Konuğuna bir şey anlatırken Nagihan'la örnek veren Anlı, Nagihan'ın kaslarını övmeyi de ihmal etmedi.

Detaylar:

Müge Anlı'dan Survivor Nagihan'ın Kaslarına Övgü Dolu Sözler!

3. Sakatlığı sebebiyle bir süredir tedavi gören ve yarışmadan uzak kalan Nagihan sonunda yarışmaya döndü. Pınar'ın Aleyna'nın sözlerini Nagihan'a söylemesiyle birlikte Nagihan hız kesmeden konuşmak istedi. Ormanın derinliklerine çağırdığı Aleyna'yla yüzleşti!

Detaylar:

Survivor'da Nagihan-Aleyna Yüzleşmesinin Detayları Ortaya Çıktı!

4. Show TV'nin kısa sürede fenomen haline gelen dizisi Bahar, başrol Demet Evgar'la fırtınalar estirmeye devam ediyor. Aşırı popüler olan dizinin bu kadar başarılı olmasının nedeni kesinlikle Demet Evgar'ın yeteneği olurken, kulislere göre Bahar rolü ilk olarak başka bir oyuncuya teklif edilecekti.

Detaylar:

Bahar Rolü İçin Demet Evgar Yerine İlk Düşünülen İsme Çok Şaşıracaksınız!

5. Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi'nde Memati karakterinin söylediği "Bu Şehir Girdap Gülüm" şarkısını mutlaka hatırlarsınız. Yıllar sonra Gürkan Uygun'dan yeniden "Bu Şehir Girdap Gülüm" performansı geldi.

Detaylar:

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun'dan Yıllar Sonra "Bu Şehir Girdap Gülüm" Performansı Geldi

6. Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olan Gaddar, cuma günkü güçlü rakiplerine rağmen başarılı bir ivme yakaladı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre diziye Dilek Taşı'nın sevilen oyuncusu dahil oluyor.

Detaylar:

Dilek Taşı'nın Sevilen Oyuncusu Çağatay Ulusoylu Gaddar'ın Kadrosuna Dahil Oluyor!

7. Sezon boyu süren reyting düşüşlerine bir dur demeyi amaçlayan Yalı Çapkını, 62. bölümüyle eski gücünü yakalamayı amaçlıyor. Ferit'in Seyran'a olan aşkına sahip çıkarak herkese rest çektiği bölümde bir de Zeynep Bastık sürprizi bulunuyor!

Detaylar:

Yalı Çapkını'nın Yeni Bölümünde Zeynep Bastık Sürprizi: Paylaşım Gecikmedi!

8. Survivor All Star heyecanla devam ederken Yunus Emre'nin babalık heyecanı yarışmanın gündemine oturdu. Ancak dün baba olacağını öğrenen Yunus Emre'ye eşinden üzücü bir haber var...

Detaylar:

Baba Olacağını Canlı Yayında Öğrenen Survivor Yarışmacısı Yunus Emre'nin Eşinden Üzücü Haber Geldi

9. Feyza Civelek, kendisinin de rol aldığı, annesinin ise senaristi olduğu Adını Feriha Koydum ile ilgili bir gerçeği yıllar sonra anlattı.

Detaylar:

Kimse Bilmiyordu: Feyza Civelek Rol Aldığı 'Adını Feriha Koydum' ile İlgili Gerçeği Yıllar Sonra Anlattı

10. Bir Ramazan geleneği olan sahur programları içindeki dini sohbetlerden çok bir realite şov havasındaki soru cevap bölümleriyle gündeme geliyor. Kanal 7'de Mustafa Karataş'a yöneltilen bir soru da sosyal medyada viral olmaya yetti. Antalya'dan katılan ve ismini vermek istemeyen bir seyirci, eşinin daha fazla çocuk istemediği için başka biriyle imam nikahı kıyıp çocuk yaptığını itiraf etti. Stüdyoda ilginç anlar yaşandı.

Detaylar:

Eşi Çocuk İstemediği İçin Başka Birinden Çocuk Yapan Adam Soluğu Sahur Programında Aldı

11. Türkiye günlerdir bu kazayı konuşuyor. 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü T.C, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olduktan sonra annesi Eylem Tok ile yurt dışına kaçmıştı. Meğer Eylem Tok'un eski kocası ve T.C'nin babası ünlü bir televizyon yıldızıymış.

Detaylar:

Türkiye'nin Konuştuğu Kazadaki Eylem Tok'un Eski Kocası ve Firari Oğlunun Babası Televizyon Yıldızı Çıktı

12. Hamile olduğunu söyleyen Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'le ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Yunus Emre'nin akrabası hamileliğin doğru olmadığını yazdı.

Detaylar:

Survivor Yunus Emre'nin Akrabasından Hamile Eşi Beria Özen'le İlgili Bomba İddia!

13. Yargı'nın yeni bölüm fragmanında Tuğçe'nin vahşice öldürülmesine izleyiciden tepki yağarken oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel'den senariste destek geldi.

Detaylar:

Yargı'daki Tecavüz Sahnesinin Senaristine Selen Görgüzel'den Destek Geldi!

14. Ekranların sevilen dizisi Yargı, son bölümüyle resmen yürekleri dağladı. Genç polisimiz Tuğçe'nin tecavüze uğradığı düşünülürken yeni bölümden gelen fragman da bütün izleyenleri üzdü. Tuğçe karakterine hayat veren Merve Ateş'in Yargı'dan çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu.

Detaylar:

Yargı'nın Efe Savcısı Ulvi Kahyaoğlu'nun Partneri Tuğçe ile Yaptığı Paylaşım "Bu Bir Veda mı?" Dedirtti

15. Survivor Yunus Emre'nin canlı yayınında hamile olduğunu açıklayan Beria Özden'in eşi Yunus Emre'ye yaptığı uyarı olay oldu. Bazı kullanıcılar Beria Özden'in Aleyna takıntısı nedeniyle "Hamileyim" demiş olabileceğini iddia etti.

Detaylar:

Survivor Yunus Emre'nin Hamile Eşinin Canlı Yayında Yaptığı Yorum Olay Oldu!

16. Survivor All Star 2024 hız kesmeden devam ediyor. Her gün yepyeni bir tartışmanın, kaosun kol gezdiği programda şahit olduğumuz tatlı anlar da yok değil. Aldığı cezalarla sürekli olarak adından söz ettiren Yunus Emre, açtığı canlı yayında eşinin hamile olduğunu öğrenince sevinçten havalara uçtu. Baba olacağını öğrendiği anlar herkesi çok duygulandırdı.

Detaylar:

Survivor All Star'da Yunus Emre'nin Canlı Yayında Baba Olacağını Öğrendiği Duygusal Anlar

17. Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın son bölümü izleyicileri resmen dumur etti. Karakterlerden Tuğçe'nin ilk saha görevinde tecavüze uğrayıp parçalanarak denize atıldığı sahne Emmy ödülü alan diziye izleyiciler tarafından yakıştırılamazken, senarist Sema Ergenekon yoğun tepki almıştı. Eleştirilerin odağındaki Ergenekon'dan beklenmedik bir hamle geldi.

Detaylar:

Tecavüz Sahnesi Yazmasıyla Tepki Çeken Sema Ergenekon'dan Şaşırtan Hamle

18. Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Bahar'ın Timur'u Mehmet Yılmaz Ak, be MAN dergisine verdiği röportajda karakteri hakkında ilk kez konuştu.

Detaylar:

Bahar'ın "Tümör"ü Mehmet Yılmaz Ak, Karakteri Hakkında İlk Kez Konuştu!

19. Televizyon dizileri arasında çetin bir reyting mücadelesi sürüyor. Buna dikkat çeken Box Office, son 5 yılın ABC1 kategorisinde reyting rekoru kıran dizilerini derledi.

Detaylar:

Rekor Kırmışlar: Son 5 Yılın En Çok Reyting Alan TV Dizileri Açıklandı!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek Açıkladı: Senaryoya Müdahale Ediyor mu?
Biz Bu Uyumu Çok Sevdik! Bahar Dizisinin Son Bölümünü Mizahına Alet Edip Güldüren Goygoyseverler
Survivor'da Gizem ve Merve'nin Barışmasından Memnun Olmayan Aleyna'nın Bakışları Dikkatlerden Kaçmadı!

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı