Kızılcık Şerbeti’nin son bölümünde Sibel Taşçıoğlu diziye veda etti. Diziden vefat ederek ayrılan oyuncunun ardından ekip soluksuz izlediğimiz bir bölüm yayınladı. Pembe'nin ölümünün ardından en çok Mustafa'nın delirmesi ve Nursema konuşuldu. Nursema'ya hayat veren Ceren Karakoç'un ölüm sahnesindeki oyunculuğu ise tartışma yarattı.
''Linçlenmeyeyim diye söylemedim'' ne lan kafayı mı yediniz siz? Mafya mı lan bu insanlar? İttire kaktıra giden bir dizinin zorlama kemik kitlesinden neyine bu kadar çekiniyorsunuz lan canınızı mı alacaklar? İki kuruşluk, düdükten bir tweetle lafını sokup köşesine çekilirler en fazla. Bir oyunculuk hakkında düşünceni söyleyeceksin lan bu kadar basit lan bu kadar. İyice kendi fikrinden soğudu millet. Çok saçma olduk çok.
O kadar güzel oynamış ki Ceren yalazoğlu karakoç'un oyunculuğuna söyleyecek tek kelime bile bulamam.. annesini kaybetmiş biri olarak aynılarını yaşadım o duyguyu çok da güzel hissettim.. donuklaşıyorsunuz hafiften aklınızı kaybediyor gibi oluyorsunuz aynen bu şekilde.
OYUNCULUK VE BAĞIRMALARI ÇOK YAPMACIKTI.. BEĞENEN DE YOKTUR HERHALDE....