Kızılcık Şerbeti Leman'ın Gerçek Halinden Ferit'in Yeni Aşkına Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

4 Ocak Perşembe günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Survivor All Star 2024 kadrosunda yer alan Sercan Yıldırım'ın saç ektirdiği ortaya çıktı. Yıldırım'ın yeni saçları ise sosyal medyada gündem oldu.

Detaylar:

Saç Ektiren Survivor Sercan Yıldırım'ın Yeni Saçları ve Tarzı Dillere Düştü!

Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer'in eski eşi Leman'ın gerçek hayattaki hali mest etti.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nin Leman'ı Sevim Erdoğan'ın Gerçek Hayattaki Hali Herkesi Büyüledi!

Kurtlar Vadisi dizisinin meşhur Cendere müziğin hepiniz bilirsiniz. İlkokuldayken flütle çaldığımız Cendere'nin nasıl ortaya çıktığı her zaman merak konusu olurken, besteci Gökhan Kırdar'ın şarkıyı nasıl yaptığına dair röportajı ortaya çıktı.

Detaylar:

Kurtlar Vadisi'nin Meşhur 'Cendere' Müziğinin 'Zikir' Olduğunu Biliyor muydunuz?

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını'nda Ferit karakteri dur durak bilmiyor. Seyran'la evliyken Pelin'i hamile bırakan Ferit'in hayatındaki kadın sayısı zaten bir hayli fazlayken, senaryoya göre Ferit'e bir partner daha geliyor.

Detaylar:

Seyran ve Pelin'in Üzerine Yalı Çapkını'nda Ferit'e Yeni Partner Geliyor

Herkesin aklına bir dönemler ekranlarda yayınlanan Kısmetse Olur yarışması ile kazınan Melis Buse Betkayan, ardından sosyal medyada bir fenomen haline gelmişti. Neredeyse son bir yıldır ilişkisi ile gündeme gelen eski Kısmetse Olur yarışmacısı hakkında, ayrıldığı sevgilisi Reşit Bozdağ dikkat çeken iddialar ortaya attı. Ardından Cumhurbaşkanı'ndan yardım diledi.

Detaylar:

Her Ayrılıkları Olaylı Olan Reşit Bozdağ'dan Eski Sevgilisi Kısmetse Olur Melis Hakkında Çocuk Aldırma İddiası

2004 yılında yayın hayatına başlayan ve 2009 yılında final yapan Avrupa Yakası'nda Kubilay karakterine hayat veren Vural Çelik'in diziden ayrılma nedenini, ayrıldıktan sonra Gülse Birsel'le yaşananları ve yapılan açıklamaları derledik.

Detaylar:

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'in Diziden Ayrılma Nedeni ve Gülse Birsel'le Yaşananlar

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Yusuf Kavuk olayını hatırlarsınız. Ailesi tarafından aranan genç aşçının ne ölüsü ne de dirisinden haber alınamazken, kız arkadaşı ve yakın arkadaşı bu konuda baş şüphelilerdi. Söz konusu olayda bugün flaş bir gözaltı yaşandı.

Detaylar:

Müge Anlı'da İşlenen Yusuf Kavuk Olayında Flaş Gözaltı Kararı

Demet Akalın ile birlikte TV8 ekranlarında Gel Konuşalım isimli programın moderatörlüğünü üstlenen oyuncu Jess Molho, sosyal medyadan gelen bir yorum üzerine dayanamadı. İşin içine eşini ve kızını da katan yoruma sinirlenen Molho, ders niteliğinde bir cevap verdi.

Detaylar:

Karısı ve Kızı Hakkında Gelen Yoruma Sinirlenen Jess Molho Sözleriyle Tüm Erkeklere İnsanlık Dersi Verdi

Yılbaşı akşamı ekrana gelen O Ses Türkiye'de jüri olan Acun Ilıcalı'nın söylenen şarkılara eşlik ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Acun Ilıcalı'nın kendine has dansını rahat bırakmayan goygoycular, o anlara enfes benzetmeler yaptılar.

Detaylar:

Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye Yılbaşı'nda Dans Ettiği Anlara Yapılan Alıntılar Sizi Çok Güldürecek

"@multirazen" adlı bir sosyal medya hesabı oldukça keyifli bir işe imza attı. Yapay zekayı kullanılarak büyük beğeni toplayan Türk dizi ve filmleri çizgi film posterlerine dönüştürülmüş.

Detaylar:

Hayran Kalacaksınız: Yapay Zeka En Sevilen Türk Dizi ve Filmleri Çizgi Film Posterine Dönüştürdü

'Kızılcık Şerbeti'nin donuk asistanı Neslihan'ın gerçek hayattaki halini sizler için stalkladık. Bakalım Ertuğrul Bey'in meşhur asistanı Neslihan kimmiş?

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nde Ertuğrul Bey'in Asistanı Olan Neslihan'ın Gerçek Hayattaki Halini Tanıyamayacaksınız

Kanal D ekranlarının 3 sezondur aralıksız devam eden dizisi Yargı hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Yargı'dan önemli bir oyuncu ayrılacak.

Detaylar:

Bomba Ayrılık: Yargı Dizisinin Kilit İsmi Diziye Veda Ediyor

Melis Sezen ve Cansu Dere'nin nerede ve nasıl tanıştıklarını hepimiz biliyoruz. Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere'nin eşini elinden alan Melis Sezen ile dizide büyük bir düşmanlıkları vardı. Yıllar sonra bir araya gelen ikili 1. Volkan Savaşı'nın sona erdiğini herkese göstermiş oldu!

Detaylar:

1. 'Volkan' Savaşı'yla Başlayan Arkadaşlıklarını Geliştiren Cansu Dere ve Melis Sezen Bir Araya Geldi!

Üçüncü sezonuyla fırtına gibi esen Yargı dizisinin biricik senaristi Sema Ergenekon'u hepimiz tanıyoruz. Senaryo konusundaki mükemmel başarısı da herkesin malumu. Ancak kendisi ne zaman mutlu olsa dizide mutlaka birileri ölüyor. Bakın, yeniden oldu. Ve tabii ki sosyal medyanın gözünden kaçmadı bu durum.

Detaylar:

Sema Ergenekon'un 'Mutlu' Paylaşımından Sonra Yargı'da Birinin Öldüğünün Açıklanması Senaristi Dillere Düşürdü

İnci Taneleri dizisinde Dilber karakteriyle gündem olan Hazar Ergüçlü, dansıyla çok konuşulmuştu. Pavyon dansı sırasında "Gemileri Yakarım" şarkısını söyleyen Sincanlı Erkal, çekimlerle ilgili açıklamalarını Kanal D'ye yaptı.

Detaylar:

Hazar Ergüçlü'nün Pavyon Dansı Sahnesinde Şarkı Söyleyen Sincanlı Erkal, Çekimlerin Perde Arkasını Anlattı

Bir dönem hepimizi ekran başına kilitleyen "Öyle Bir geçer Zaman Ki" dizisinin sevilen oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Erkan Petekkaya yıllar sonra film galasında bir araya geldi. İkilinin yıllar sonra bir araya geldiğini gören hayranları maziye yolculuk yaptı.

Detaylar:

Aras Bulut İynemli ve Erkan Petekkaya'nın Yıllar Sonra Bir Araya Geldiğini Görenler Maziye Yolculuk Yaptı

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!