Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!

Kızılcık Şerbeti her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturmaya devam ederken son bölümdeki Atatürk sahnesi gecenin en çok konuşulan sahnesi oldu. Ömer'in şirketinde çalışmaya başlayan Kıvılcım'ın odasına koyduğu Atatürk portresine 'aksesuar' denmesi son derece hadsiz olurken, Kıvılcım'ın kapak gibi yanıtı içimizin yağlarını eritti.

Cuma akşamlarının reyting rekoru kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümü yine çok konuşulurken, bir sahne var ki sosyal medyada dakikalar içinde gündem oldu.

Son bölümde Rüzgar'ın kanalındaki programı kapatılan Kıvılcım'ın Ünal Holding'te işe başlarken haliyle aşırı muhafazakar bazı kimselerle sürtüşmeler yaşadı.

Holding'teki ofisini düzenleyen Kıvılcım'ın Atatürk portresi koyması bir şirket çalışanı tarafından "aksesuar" olarak nitelendirilirken, yargı kraliçesi Kıvılcım'dan elbette yanıt gecikmedi.

İşte Kıvılcım'ın efsane resti:

Haliyle bu sahneye yorumlar da gecikmedi. İşte onlardan bazıları:

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kızılcık Şerbeti'nde Rüzgar'ın Kadınlarla İlgili Konuşması Alkış Topladı!
Fatih'in Kıskançlıktan Yataklara Düşmesi Goygoycuların Diline Dolandı!
Kan Çiçekleri'ndeki Aşırı Gerçekçi Doğum Sahnesine Övgü Dolu Yorumlar Geldi!

Popüler İçerikler

Misafirlikte Önüne Koyulan Yemeği Beğenmeyen Twitter Kullanıcısına Tepki Yağdı
TikTok Videosunda 5 Yaşındaki Çocuğu Dudaktan Öpmeye Zorlayan Duygu Özgül, Gözaltına Alındı!
İsrail Askerlerinden Acımasız Muamele: Yaralı Filistinlileri ‘Canlı Kalkan’ Yaptılar!
YORUMLAR
10.05.2024

Diziyi asla izlemem ama bu sahneleri seviyorum.👏 (Konunun portreyle ilgisi yok!)

Gözlerine sokmak istiyoruz hala yıl 2024 olmuş dünyanın konuştuğu ve yenemediği Liderimize,Önderimize saygı duyulması gerektiğini . Ülkemiz’de dalgalanan bayrağın mimarı olduğunu hala cahillerin gözüne sokmaya çalışıyoruz ,aslında bu çok acı verici bir durum ! Bu kadar ATAMIZI insanların gözüne sokamamızın nedeni var işte hemde çok derin nedenleri var ! AMA ANLAYANA 🧠!!

10.05.2024

seccadenin halı parçası olmadığını düşünen yobaz=Atatürk resmine anlam yükleyen kemalist yobaz

11.05.2024

Senin gibilere namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmaz derler. Seccade halı parçası değildir. Namaz kılan biri için temiz yer olması yeterlı olabilir ama senin her gun uzerinde gezdigin halida kimse namaz kilmaz tipki Ataturk'un resminin herhangi bir resim olmadığını anlayamaman gibi... Hoş sizin gibi zihniyetlerinde bu sorunsalı var işte kendinizi liberal gostereceksiniz diye En Avrupalidan daha Avrupai davranmak, Türk toplumuna yabanci kalmak... dahası hicbir cizginizin olmamasi

TÜM YORUMLARI OKU (38)