Kızılcık Şerbeti Fatih'in Tokatlanmasından Yalı Çapkını'ndaki Doğum Kontrolüne TV Dünyasında Bugün Yaşananlar

9 Ekim Pazartesi günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

STAR TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını'nın 40.bölümünde Seyran'ın masanın üzerine çıkıp dans etmesi Ferit'i delirtmişti. Şarkıcı Mustafa Sandal'dan dans sahnesiyle ilgili yorum geldi.

Detaylar:

Yalı Çapkını Seyran'ın Masanın Üstünde Dans Ettiği Sahneye Mustafa Sandal'dan Yorum Gecikmedi!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Ayşe Gündüz'ün hayat hikayesi herkesi duygulandırdı. Gündüz'ün yaşadıkları adeta yürek burktu.

Detaylar:

Kim Milyoner Olmak İster'e Katılan Yarışmacı Ayşe Gündüz'ün Hikayesi Yürek Burktu!

MasterChef Türkiye All Star'a dün akşamki eleme gecesinde veda eden isim Eda Karabulut Nayır oldu. İlk haftadan beri eleme potasından çıkamayan Eda, finalde yaptığı bir dikkatsizlik yüzünden yarışmaya veda eden isim oldu. Sosyal medyada veda videosu yayınlayan Karabulut, "Ben gerçekten çok bunalmıştım" dedi.

Detaylar:

MasterChef All Star'da Elenen Her Yarışmacının "Oh" Çektiği Kervana Eda Karabulut da Katıldı

2. sezonuyla ekranlarda fırtınalar estirmeye devam eden Kızılcık Şerbeti hakkında bomba bir iddia ortaya çıktı. Dizide Fatih'ten ayrılma kararı alan Doğa için izleyiciler partner gelmesini isterken, bomba bir isimin Doğa'nın partneri olacağı iddia edildi.

Detaylar:

Doğa'ya Partner mi Geliyor? Kızılcık Şerbeti Kadrosuna Bomba Bir İsimin Geleceği Gündemde!

Kızılcık Şerbeti'nin her bölüm yeniden nefret edilen karakteri Fatih için yepyeni bir gelişme yaşandı. Dizinin fanları "Fatih'i Tokatla" adlı bir site kurunca dizide Fatih'i canlandıran Doğukan Güngör'den tepki gecikmedi.

Detaylar:

Fatih Nefreti Büyüyor: Kızılcık Şerbeti Oyuncusu Doğukan Güngör'den "Fatih'i Tokatla" Sitesine Tepki!

Yeni sezonda Ilgaz ve Ceylin'in kızları Mercan'ın kaybolmasıyla heyecan iyice tavan yaparken, Mercan'ın bir türlü bulunamaması izleyicileri gerim gergim gerdi. Yargı'da Mercan'ı bulmak için Yekta ve daha pek çok önemli isim çabalasa da izleyicilerin aklına geçen sezon diziden ayrılan Pars Savcı geldi.

Detaylar:

Savcım Yetiş! Yargı'da Mercan'ın Bir Türlü Bulunamamasına İzleyicilerden "Pars Savcı" Tepkisi!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Sıla Türkoğlu (Doğa)'nun kız kardeşi ve Evrim Alasya (Kıvılcım)'ın kızı 'Çimen' rolüne hayat veren Selin Türkmen'in yaşı Kerimcan Durmaz'ın videosu ile gündeme oturdu. Kerimcan diziyi izlerken "Dizideki Çimen gerçek hayatta 44 yaşındaymış!" diye şaşkınlığını ifade etti.

Detaylar:

Gerçek Ne? Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen'in 44 Yaşında Olduğu Bilgisi Hepimizi Dumur Etti

Yeni sezon dizilerinden biri olan Saplantı ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Son olarak Erkan Petekkaya'nın kadrosuna dahil olduğu Saplantı dizisine bir ünlü oyuncu daha katıldı. Dizinin yapım şirketi OGM Pictures, Karabey rolü için ünlü bir isim ile el sıkıştı.

Detaylar:

Saplantı Dizisi Kadrosuna Usta İsim Dahil Oldu: Dizide "Karabey" Rolünü Üstlenecek

Merakla beklenen Yalı Çapkını dizisi, geçtiğimiz haftalarda 2. sezonuyla ekranlara geri döndü. Döndü dönmesine ancak diziyle ilgili bazı detaylar tartışma yaratmaya devam ediyor. Senaristlerin değişeceği iddiaları gündemdeyken, dizinin gerçeklikten epey uzak bir sahnesi de gündem oldu!

Detaylar:

Yalı Çapkını'ndaki Ağızları Açık Bırakan Doğum Kontrol Sahnesi Topa Tutuldu!

Show TV ekranlarının en sevilen işlerinden Kızılcık Şerbeti'nin en sevilen karakterlerinden Ömer ve Kıvılcım, Ömür Sabuncuoğlu'na bomba açıklamalarda bulundu. Sabuncuoğlu'yla röportaj yapan Evrim Alasya ve Barış Kılıç, dizi hakkında hayranlarının heyecanlandıracak bir röportaj verdi.

Detaylar:

Evrim Alasya ve Barış Kılıç, Kızılcık Şerbeti Hakkında Ömür Sabuncuoğlu'na Konuştu!

Aile dizisinde Leyla karakterine hayat veren Canan Ergüder, canlandırdığı karakter hakkında sosyal medya hesabından bomba bir paylaşım yaptı.

Detaylar:

Aile'de Leyla'yı Canlandıran Canan Ergüder, Karakteri Hakkında Bomba İpucu Verdi

Popüler İçerikler

Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!