Kızılcık Şerbeti Fatih'in Dizideki Yeni Partneri Özge Özacar ile Pozları "Yeni Bir Aşk mı Doğuyor?" Dedirtti

Kızılcık Şerbeti'ndeki Fatih rolüyle son dönemin en popüler isimlerinden biri haline gelen Doğukan Güngör'ün rol arkadaşı Özge Acar ile yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi.

Kızılcık Şerbeti hayranı değilseniz bile mutlaka dizinin öne çıkan karakterlerinden Fatih ve Doğa'yı duymuşsunuzdur. Tabii Doğukan Güngör'le Sıla Türkoğlu'na da aşinasızdır diye düşünüyoruz.

Hatırlar mısınız bilmiyoruz ama geçtiğimiz aylarda dizide hayat verdikleri Fatih ve Doğa'nın yaşadığı ilişkiyle hepimizi çileden çıkartan Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun gerçek hayatta da birlikte oldukları iddia edilmişti. Hatta çiftimiz bu ilişkiyi doğrulamamışlardı ama bir aşk yaşandığı ve bittiği çok konuşulmuştu.

Hatta çift ayrıldıktan sonra sette bir öpüşme krizi yaşandığı ve Sıla Türkoğlu'nun Doğukan Güngör ile öpüşmek istemediği için senaryonun değiştirildiği iddia edilmişti.

Daha sonra dizide Doğukan Güngör'ün canlandırdığı Fatih karakterinin yeni partneri Özge Özacar'ın canlandırdığı Görkem olmuştu.

Geçtiğimiz saatlerde dizinin hayranlarından bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı. Doğukan Güngör'ün dizideki partneri Özge Özacar ile paylaştığı kalpli hikaye kısa sürede gündem oldu.

İşte ünlü oyuncunun paylaşımı 👇🏻 Güngör'ün paylaşımından sonra dizinin hayranları başta olmak üzere birçok sosyal medya kullanıcısı "dizi aşkı gerçek oldu" yorumlarında bulundu.

Gelin, ünlü ikilinin paylaşımına kim ne demiş birlikte bakalım!

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

Siz ikilinin paylaşımını nasıl buldunuz? Yorumlarda buluşalım!

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Ünlü Şarkıcı Dua Lipa'nın Balmumu Heykeli Madame Tussauds İstanbul'da Açıldı!
Eski Dansçı Demet Özdemir, İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü'nün Performansını Yorumladı!
Yağmur Sarnıç'ın Zehir Zemberek İddialarına Yunus Emre'nin Eşi Beria Özden'den Cevap Gecikmedi!

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
04.04.2024

1999 doğumlu oyuncu kapris yapıp senaryoya karşı mı çıkmış

05.04.2024

yapımcıda buna tamam deyip, senaryoyu değiştirmiş. ne ilginç değil mi?

05.04.2024

İlişkileri varsa eğer, altta yorum yapan insanlar bu kadar yorum yapma hakkını nereden alıyorlar? iğrençsiniz yazanlar, yakışmamış yazanlar. insanlar ünlü diye buna katlanmak zorunda mı? bu neyin kafası? Gayrette yakışmışlar ayrıca. dizideki karakterler üzerinden bu kadar öfke nedir? alt tarafı dizi ve onlarda çok iyi mış gibi yapan oyuncular. Sonuçta oyunculuk mış gibi yapmaktır bence. Fatih'miş, Görkem'miş gibi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ