Kızılcık Şerbeti Ertuğrul'un Kilolu Halinden Sevgilisiyle Tüp Bebek Yapan Kadına TV Dünyasında Yaşananlar

19 Ekim Perşembe günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

2015 yılında Kanal D'de yayınlanmış olan Kısmetse Olur programı, geçtiğimiz Aralık ayında yepyeni bir kadro ile Youtube'da yayınlanmıştı. Oldukça olaylı geçen sezonun konuşulan isimlerden biri de Çağrı Özer'di. Dün gece açtığı canlı yayındaki tavırları ile birçok eleştiri alan Özer'in söyledikleri şaşkına uğrattı.

Detaylar:

Kısmetse Olur'un Eski Yarışmacıları, İsrail-Filistin Savaşı Hakkında Söyledikleriyle Sinirleri Fena Zıplattı!

Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin Ertuğrul'u Kayra Şenocak'ın eski kilolu hali ortaya çıktı.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nin Ertuğrul'u Kayra Şenocak'ın Eski Kilolu Hali Gündem Oldu!

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde rol alan oyuncu Gizem Yanık'ı hiç böyle görmediniz! Dizide muhafazakar bir ailenin küçük kızı rolünde olan Yanık, Mihri karakterini iliklerimize kadar hissettiriyor. Onu ekranlarda tesettürlü görmeye alışmış olacağız ki sosyal medya pozları gündem oldu.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nin Mihri'sinin Sosyal Medyada Paylaştığı Pozlarını Görenler Tanıyamadı!

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından Esra Erol'da yankı uyandıran bir olay işlendi. 15 aylık bebeğinin babasının evli olduğunu öğrenip Esra Erol'dan yardım isteyen İpek Hanım, ayrıca sevgilisi tarafından dolandırıldığını belirtti.

Detaylar:

Tüp Bebek Yaptığı Sevgilisinin Evli ve Çocuklu Olduğunu Öğrenen Kadın Esra Erol'da İsyan Etti!

Müge Anlı'da birkaç gündür Bursa'nın Gemlik ilçesinde 2 Eylül günü kaybolan Nevrigül Alan dosyası işleniyor. 22 yaşındaki 2 çocuk annesi kayıp kızın arayışında maalesef ki acı haber geldi. Genç anne Gemlik ilçesinde bulunan bir zeytinlikte ağaca asılı halde bulundu. Dövmelerinden teşhis edildiği ifade edilen Nevrigül Alan'ın bir cinayete kurban gittiği düşünülüyor.

Detaylar:

Müge Anlı'nın Günlerdir Aradığı Nevrigül Alan'ın Ölümüyle İlgili Sırlarla Dolu Detaylar

Zuhal Topal'ın sunduğu Yemekteyiz programı yakından takip edilmeye devam ediyor. Son olarak eski bir MasterChef yarışmacısının Yemekteyiz'e katıldığı ortaya çıkmıştı. Bugün yayınlanacak bölümde ise MasterChef yarışmacısının yemeklerinizi izleyeceğiz.

Detaylar:

MasterChef'ten Yemekteyiz'e Transfer Olan Fikret'in Menüsünü Duyanlar Minik Çaplı Mide Fesadı Geçirdi!

2010 yılında yaptığı efsanevi finalle ekranlara veda eden Aşk-ı Memnu hatıramızdan hiçbir zaman silinmedi! Yılların eskitemediği Aşk-ı Memnu neredeyse her yıl tekrar bölümleriyle ekranlara geliyor. Bu sene de 'merakla beklediğimiz' o final günü geldi çattı.

Detaylar:

Aşk-ı Memnu'nun Final Bölümü Geldi Çattı: Bu Acıya Hazır mıyız?

Gündüz kuşağının sevilen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şoke eden bir olay yaşandı. Annesini aramak için Anlı'ya başvuran Merve Çınar'ın hikâyesi yürek burkarken, programda bulunan annenin yaşadıkları herkesi şaşırttı.

Detaylar:

Eşine "İlk Kez Seninle Birlikte Oluyorum" Diyen Kadının Kızı Müge Anlı'da Çıktı

Nursel Ergin sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta'da garip anlar yaşandı. Yarışmacılardan Cansu düğün davetiyesini programa getirirken, davetiyelerin alışılmışın epey dışında olması görenleri şaşırttı.

Detaylar:

Gelinim Mutfakta'da Cansu Gelinin Sıra Dışı Düğün Davetiyesi Görenleri Şaşırttı

Popüler İçerikler

Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu