Kızılcık Şerbeti 25. Bölüm İzleme Ekranı: Kızılcık Şerbeti Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, bu hafta 25. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde yetenekli oyuncularımızdan Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen'ün rol aldığı dizi bu bölümüyle de seyirciden tam not almayı başardı. Her hafta Cuma akşamı seyirciyi ekrana kilitleyerek reytingleri alt üst eden Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümü ise kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Onedio'da! 

İşte, Kızılcık Şerbeti 25. bölüm izleme ekranı ve son bölüm özeti!

Kızılcık Şerbeti dizisi uyarlama mı, gerçek mi?

Show TV ekranlarında Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin senaryosu, gerçek hayattan esinlenerek kaleme alınmıştır.

Kızılcık Şerbeti 25. Bölüm Özeti

Fatih, Doğa ile evliliğini temelden sarsacak bir hata yapıyor. Haftasında pişman olan Fatih, bir anlık zaafın çok büyük olaylara neden olacağının henüz farkında değil...

Ömer ile Kayhan arasındaki sorunlar çözülüyor...

Ömer, Kayhan'ın tehditlerine boyun eğmiyor. Hatta Kayhan'ı çevresinden uzaklaştırmanın ve ondan kurtulmanın yolunu buluyor.

Nilay, Pembe'yi dolandırmaya çalışıyor!

Dolandırıcılarla mücadele eden Nilay, abisi İlhan ile oyun kurarak Pembe'yi kandırmaya çalıyor. Para bulmak için Pembe'yi kandırmaya çalışırken, kayınvalidesi tarafından dolandırıcılardan kurtarılıyor.

Kıvılcım'ın hayatı tepe taklak oluyor.

İş hayatı ve özel hayatında işler rayından çıkan kıvılcım, Ömer ile arasını düzelmeye karar veriyor. Abdullah ve Alev'den yardım alarak Ömer'e büyük bir sürpriz hazırlıyor.

Nursema boşanıyor!

Nursema sonunda boşanıyor ve Umut ile hayallerine bir adım daha yaklaşıyor. İki aşık uzun zaman sonra yeniden bir arada!

Pembe ve Abdullah, bu aşka karşı.

Pembe ve Abdullah, artık Nursema ile Umut arasındaki ilişkiye karışmıyor. Ancak yine de kızlarına bu ilişkiyi desteklemediklerini açıkça söylüyorlar.

Doğa ve Fatih dönülmez bir yola giriyor.

Aylin, Fatih'ten vazgeçmiyor. Bu durum çiftin arasında büyük bir soruna neden olmak üzere. Aylin'in yaptığı son hamle çifti belki de son kez karşı karşıya getiriyor...

Kızılcık Şerbeti 24. Bölüm Özeti: Kızılcık Şerbeti Önceki Bölümde Neler Olmuştu?

Nilay'ın dolandırıcılarla imtihanı devam ediyor. Hatasından son anda dönen Nilay, kendisini ne dolandırıcılardan kurtarabiliyor ne de suçlu duruma düşmekten. Bu sırada Doğa ile araları da iyice açılıyor. 

Metehan ve Ömer için ise güzel gelişmeler yaşanıyor. Metehan, düştüğü zor durumdan aklanarak kurtuluyor. Bu durum da Ömer için de kabus dolu günler geride kalıyor. Fakat Kıvılcım ile Ömer için her şey yoluna girmiyor. Kıvılcım, büyük bir hayal kırıklığına uğruyor ve ikili arasındaki sorunlar kolayca çözülecek gibi görünmüyor. Bir yandan da Kayhan tarafından tehdit edilen Ömer, onu köşeye sıkıştırmanın bir yolunu buluyor. 

Umut, Nursema'yı görmek için her yolu deniyor. İkili arasında güzel duygular herkesin içini ısıtıyor. Alev, baby shower organize ediyor. Doğa'nın moralini düzeltecek bu bebek partisi iki ailenin kadınlarını bir araya getiriyor. Fatih, partiyi fırsat bilerek karısına hoş bir sürpriz yaparak Doğa'yı mutlu ediyor. 

Fatih'in yaptığı son hata ise her şeyi tamamen değiştirecek gibi görünüyor. Doğa, tüm bu olanlar karşısında yavaş yavaş dönüşü olmayan bir yola sürükleniyor... 

İşte, Kızılcık Şerbeti'nin son bölümleri 👇

Kaçıranlar ve Yeniden İzlemek İsteyenler İçin Kızılcık Şerbeti 24. Bölüm

Kızılcık Şerbeti 24.Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı: Kızılcık Şerbeti Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Yalı Çapkını 25. Bölüm İzleme Ekranı

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Popüler İçerikler

Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti