Kızılay - Ensar - Türken Para Transferinin Narcosvari Öyküsü

BaşkentGaz adlı özel şirketin Ankaralılardan aldığı paraların vergisini Ensar Vakfı'na yollarsa vergiden düşecekleri miktar %5 Kızılay’a verirlerse düşecekleri miktar %100. Peki Kızılay ne yaptı?

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
08.02.2020

Türkven Manhattan`a yurt yapacakmış. Yurt için neden Manhattan gibi 1+1 evlerin bile aylık kirasının 10 bin dolar civarında olduğu New York`un en pahalı bölgesi seçildi? Ayrıca New York`ta yurt ihtiyacı doğuracak kadar Türk öğrenci mi var? Massachusetts, Boston gibi onlarca üniversite bulunan ve öğrenci kenti olarak anılan yerlere yapılsa anlarım da Manhattan bölgesi öğrenci yurdu için hiç inandırıcı gelmiyor. Bunun da altında bir şey var ama bakalım ne çıkacak?

08.02.2020

Aslında altından çıkacak bir şey yok. X şirket YZ başkanına gerekli olan haracını aklamak için C yi kullanarak vergiye vermesi gereken tutarı BZ den çalarak, göndermiş. Bunlar ayrıca çıkan bir kaç döküman. Bunu 1000x olarak da düşünebiliriz. Son SYRIA harekatının yarıda kesilmesi ile de bağlantı kurabiliriz kanımca. Çünkü USA, büyük bir dava açmak ile tehdit etmişlerdi.(HlkBANK OLAYI). Özetle altı üstü bir Çok güzel bir şekilde resmi kurumları kullanarak tuzla buz yapmışlar vergicikleri....

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ